Рецепт Печінка з чорносливом фото

Печінка з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Фрукти , Курка , Печінка , Сухофрукти , Чорнослив , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Таку печінку з чорносливом в домашніх умовах кожен день, звичайно, готувати не станеш, адже ми додамо і вино, і коньяк для смаку. Але для особливих святкових випадків - відмінний рецепт, раджу!

Опис приготування:

М'ясо за цим рецептом виходить як ніколи соковите і м'яке! А цей рецепт приготування печінки з чорносливом - і зовсім справжній шедевр! Адже куряча печінка і сама по собі ніжна, а в поєднанні з соусом - взагалі тане в роті!

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Чорнослив без кісточок - 50 грам
  • Коньяк - 50 грам
  • Вино - 150 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
печінка з чорносливом - фото крок 1
1. Чорнослив замочимо в гарячій воді на 10 хвилин, потім трохи обсушити і наріжемо дрібно.
печінка з чорносливом - фото крок 2
2. Печень чистим, нарізаємо шматочками, і на сковороді з ложкою раст.Масла обсмажити до рум'яності. Паралельно обсмажити на 2 ст.Л. Масла подрібнену цибулю.
печінка з чорносливом - фото крок 3
3. Додамо тепер до печінки цибулю, чорнослив, коньяк і вино. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності, додаємо спеції за смаком.
печінка з чорносливом - фото крок 4
4. Дуже добре поєднується зі спагеті і рисом. Спробуйте!

Схожі рецепти