Печінка з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Таку печінку з чорносливом в домашніх умовах кожен день, звичайно, готувати не станеш, адже ми додамо і вино, і коньяк для смаку. Але для особливих святкових випадків - відмінний рецепт, раджу!
М'ясо за цим рецептом виходить як ніколи соковите і м'яке! А цей рецепт приготування печінки з чорносливом - і зовсім справжній шедевр! Адже куряча печінка і сама по собі ніжна, а в поєднанні з соусом - взагалі тане в роті!
- Печінка куряча - 300 грам
- Чорнослив без кісточок - 50 грам
- Коньяк - 50 грам
- Вино - 150 грам
- Цибуля - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Чорнослив замочимо в гарячій воді на 10 хвилин, потім трохи обсушити і наріжемо дрібно.
2. Печень чистим, нарізаємо шматочками, і на сковороді з ложкою раст.Масла обсмажити до рум'яності. Паралельно обсмажити на 2 ст.Л. Масла подрібнену цибулю.
3. Додамо тепер до печінки цибулю, чорнослив, коньяк і вино. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності, додаємо спеції за смаком.
4. Дуже добре поєднується зі спагеті і рисом. Спробуйте!