Печінка курчати
(покроковий рецепт з фото)
Я довго не знала, як приготувати печінку курчати, поки не знайшла цей рецепт. Такий смачною і ніжною печінки ви ще ніколи не пробували! Рецепт сподобається навіть тим, хто не любить печінку.
Чудовий аромат і смак кориці разом з цибулею створює незвичайний смак. І печінку хочеться їсти все більше і більше. Підійде таке блюдо як і на вечерю, так і в якості закуски.
- Французький батон - 4 скибочки
- Борошно - 50 грам
- Кайенского перцю - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Печінка цепленка - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Наріжте цибулю тонкими кільцями. Розігрійте сковороду і обсмажте цибулю з 1 немає. Ложкою кориці в 1 ст. Ложці вершкового масла і трохи соняшникової олії.
2
Змішайте борошно з кайенский перцем, чорним перцем і сіллю. Покладіть печінку в пакет, всипте туди суміш борошна і спецій і гарненько струсіть.
3
Обсмажте печінку на сковороді протягом 2-5 хвилин з кожного боку. Вийміть печінку зі сковороди.
4
Додайте бальзамічний оцет в сковороду до соків з печінки і трохи випарити. Поверніть печінку в сковороду разом з цибулею.
5
Наріжте французький хліб товстими скибочками і змастіть оливковою олією з обох сторін. Обсмажте з обох сторін.
6
Покладіть печінку на грінки і подавайте гарячими.