Печеня під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Це спекотне під соусом в домашніх умовах готується просто, а виходить неймовірно смачним! ароматне, ніжне і ситне. Добре підходить для сімейних обідів, поєднується з будь-яким гарніром!
Цей рецепт приготування печені під соусом дуже оригінальний. Але блюдо настільки смачне, що я не могла не поділитися з вами! Спробуйте, можна додати в блюдо картопля, тоді отримаємо повноцінне гаряче. Або ж подавайте спекотне з улюбленим гарніром. Бажаю удачі!
- Яловичина - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Вино біле - 0.5 склянки
1. Обсмажити на рослинній олії шматочки яловичини. Потім додамо попередньо охолоджене вино, на маленькому вогні майже повністю випаровуємо рідина.
2. Коли м'ясо зарум'янилося, цибуля харчування. На маленькому вогні тушкуємо до готовності лука. Чим довше, тим краще. Можна долити трохи води. Спеції - за смаком.
3. Додамо морква, заливаємо водою так, щоб вона трохи покривала інгредієнти. Додамо спеції за смаком. Доводимо до кипіння на маленькому вогні.
4. Додамо шматочок масла, чекаємо, поки повністю розчинитися.
5. Щоб вийшло печеня в соусі, треба його згустити. Муку змішаємо з водою, розмішати, поки грудочок не залишиться. Вливаємо в спекотне, тушкуємо до загустіння.
6. Подаємо, прикрасивши зеленню, з улюбленим гарніром!