Рецепт Печеня під соусом фото

Печеня під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Яловичина, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Це спекотне під соусом в домашніх умовах готується просто, а виходить неймовірно смачним! ароматне, ніжне і ситне. Добре підходить для сімейних обідів, поєднується з будь-яким гарніром!

Цей рецепт приготування печені під соусом дуже оригінальний. Але блюдо настільки смачне, що я не могла не поділитися з вами! Спробуйте, можна додати в блюдо картопля, тоді отримаємо повноцінне гаряче. Або ж подавайте спекотне з улюбленим гарніром. Бажаю удачі!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Вино біле - 0.5 склянки
печеня під соусом - фото крок 1
1. Обсмажити на рослинній олії шматочки яловичини. Потім додамо попередньо охолоджене вино, на маленькому вогні майже повністю випаровуємо рідина.
печеня під соусом - фото крок 2
2. Коли м'ясо зарум'янилося, цибуля харчування. На маленькому вогні тушкуємо до готовності лука. Чим довше, тим краще. Можна долити трохи води. Спеції - за смаком.
печеня під соусом - фото крок 3
3. Додамо морква, заливаємо водою так, щоб вона трохи покривала інгредієнти. Додамо спеції за смаком. Доводимо до кипіння на маленькому вогні.
печеня під соусом - фото крок 4
4. Додамо шматочок масла, чекаємо, поки повністю розчинитися.
печеня під соусом - фото крок 5
5. Щоб вийшло печеня в соусі, треба його згустити. Муку змішаємо з водою, розмішати, поки грудочок не залишиться. Вливаємо в спекотне, тушкуємо до загустіння.
печеня під соусом - фото крок 6
6. Подаємо, прикрасивши зеленню, з улюбленим гарніром!

Схожі рецепти