Паштет з баклажан з часником
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування овочевого паштету з запечених баклажанів з часником, петрушкою і базиліком.
Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани розрізаною стороною на аркуші для випічки. Зробіть розрізи в баклажанах і вставити часник і чебрець. Полити баклажани 2 столовими ложками олії. Приправить 1/2 чайної ложки солі. Випікати баклажани до готовності, близько 1 годину.
Вийняти овочі духовки, дати охолонути близько 20 хвилин. Подрібнити баклажани в кухонному комбайні. Додати зелень, 2 столові ложки масла і лимонний сік. Збивати до отримання однорідної маси. Додати 1 чайну ложку солі і перцю, перемішати. Паштет з баклажанів можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Подавати з крекерами, чіпсами або картоплею фрі.
- Баклажана - 3 штуки (близько 1, 8 кг, розрізаних навпіл)
- Часнику - 4 зубчики
- Гілочки чебрецю - 3 штуки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Зеленій - 3 Ст. Ложки
Вийняти овочі духовки, дати охолонути близько 20 хвилин. Подрібнити баклажани в кухонному комбайні. Додати зелень, 2 столові ложки масла і лимонний сік. Збивати до отримання однорідної маси. Додати 1 чайну ложку солі і перцю, перемішати. Паштет з баклажанів можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Подавати з крекерами, чіпсами або картоплею фрі.