Рецепт Паштет з баклажан з часником фото

Паштет з баклажан з часником
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Баклажан, Часник
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Паштети

Рецепт приготування овочевого паштету з запечених баклажанів з часником, петрушкою і базиліком.

Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани розрізаною стороною на аркуші для випічки. Зробіть розрізи в баклажанах і вставити часник і чебрець. Полити баклажани 2 столовими ложками олії. Приправить 1/2 чайної ложки солі. Випікати баклажани до готовності, близько 1 годину.

Вийняти овочі духовки, дати охолонути близько 20 хвилин. Подрібнити баклажани в кухонному комбайні. Додати зелень, 2 столові ложки масла і лимонний сік. Збивати до отримання однорідної маси. Додати 1 чайну ложку солі і перцю, перемішати. Паштет з баклажанів можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Подавати з крекерами, чіпсами або картоплею фрі.


  • Баклажана - 3 штуки (близько 1, 8 кг, розрізаних навпіл)
  • Часнику - 4 зубчики
  • Гілочки чебрецю - 3 штуки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Зеленій - 3 Ст. Ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани розрізаною стороною на аркуші для випічки. Зробіть розрізи в баклажанах і вставити часник і чебрець. Полити баклажани 2 столовими ложками олії. Приправить 1/2 чайної ложки солі. Випікати баклажани до готовності, близько 1 годину.

Вийняти овочі духовки, дати охолонути близько 20 хвилин. Подрібнити баклажани в кухонному комбайні. Додати зелень, 2 столові ложки масла і лимонний сік. Збивати до отримання однорідної маси. Додати 1 чайну ложку солі і перцю, перемішати. Паштет з баклажанів можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Подавати з крекерами, чіпсами або картоплею фрі.

Схожі рецепти