Овочі «Aldente»
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо овочі "альденте" - правильний і корисний гарнір! Овочі можете використовувати будь-які, які вам до смаку. Сьогодні використовуємо брокколі, кабачки і кольорову капусту.
Овочі "альденте" підійдуть до різних страв, вони стануть прекрасним гарніром, доповненням до пасти або каші, страв з картоплі, м'яса, птиці або риби. Готувати овочі будемо 4 хвилини - відваримо в підсоленій воді, після швидко остудити. Такі овочі повністю готові до подачі. Якщо ви прихильник правильно харчування або просто великий любитель овочів, спробуйте приготувати за моїм рецептом.
- Брокколі - 100 грам
- Кольорова капуста - 100 грам
- Кабачки - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 700 мілілітрів
Підготуйте овочі.
Капусту розберіть на суцвіття, сполосніть і трохи просушіть. Кабачок наріжте невеликими кубиками або брусками.
У каструлі доведіть до кипіння воду, трохи солі. Перекладіть в каструлю овочі, варите 4 хвилини з моменту закипання.
Через деякий час перекладіть овочі в сито і остудіть під холодною водою. От і все, овочі готові до подачі.
Смачного!