Рецепт Оскільки SUS фото

Оскільки SUS
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Вірменське блюдо "кер у сус" в перекладі означає "їж і мовчи" . Поєднання смаженої рум'яної картоплі, соковитого м'яса та томлений овочів, порадує своїм смаком будь-якого гурмана.

Оскільки SUS - традиційне блюдо, але незважаючи на це, на сьогоднішній день існує досить багато варіацій його приготування. Деякі господині замінюють малосольні огірки помідорами, виключають картопля, а яловичину замінюють на свинину або баранину. У будь-якому випадку після дегустації стає ясно, чому страва називається саме "їж і мовчи" - відірватися неможливо! Ситно і дуже смачно!

  • Яловичина - 500 грам (м'якоть)
  • Солодкий перець - 300 грам
  • Горошок зелений - 100 грам (можна консервований)
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Огірки - 200 грам (мариновані)
  • Вершкове масло - 50 грам (в оригінальному рецепті топлене)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для м'яса)
  • Червоний і чорний мелений перець - За смаком
оскільки SUS - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
оскільки SUS - фото крок 2
На сковороді розтопіть шматочок масла і викладіть яловичину, нарізану соломкою. Обсмажте м'ясо на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки.
оскільки SUS - фото крок 3
Потім додайте нарізаний пір'ям цибулю і улюблені спеції. Можна обійтися просто меленим перцем, можна додати паприку, сумах.
оскільки SUS - фото крок 4
Накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні обсмажте все до повної готовності. Цибуля повинен майже повністю розчинитися і перетворитися в ароматний соус, а м'ясо повинно стати м'яке і буквально танути в роті. Час приготування повністю залежить від віку яловичини. Періодично в сковороду можна в міру випаровування, підливати невелику кількість води, щоб м'ясо стало максимально ніжне і соковите.
оскільки SUS - фото крок 5
Паралельно на іншій сковороді обсмажте на олії картопля, нарізаний соломкою.
оскільки SUS - фото крок 6
Коли м'ясо буде повністю готове, додайте до нього нарізані соломкою огірки і перець. Додайте горошок. Горошок може бути свіжий, заморожений або навіть консервований.
оскільки SUS - фото крок 7
Обсмажте все разом протягом 5-7 хвилин, додайте картоплю, сіль за смаком, акуратно перемішайте і потім м'ясо з овочами ще 5 хвилин.
оскільки SUS - фото крок 8
Оскільки Сус зроблено. Смачного!

Схожі рецепти