Рецепт Орзо з креветками і оливками фото

Орзо з креветками і оливками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Макарони
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Блюдо виглядає дуже освіжаюче і апетитно. Його можна зробити на швидку руку, тому воно відмінно підходить для повсякденного вечері або обіду. Розповім, як приготувати орзо з креветками і оливками.

Опис приготування:

Орзо - це різновид пасти, яка на вигляд нагадує довгозернистий рис. Креветки підійдуть охолоджені або заморожені, великі чи маленькі. Подавайте блюдо відразу після приготування. Рукколу можна замінити петрушкою або зеленою цибулею.

  • Макаронні вироби - 220 грам(Orzo)
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Помідори - 450 грам
  • Оливки - 1, 5 склянки
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Велика креветка - 450 грам
  • Рукола - 2 штуки (можна замінити петрушкою)
орзо з креветками і оливками - фото крок 1
1. Приготуйте пасту, для цього наберіть в каструлю води, сіль й, поставте на вогонь і дочекайтеся її закипання. Киньте орзо в киплячу воду і варіть після закипання 5-8 хвилин. Чистий Chesnok, промийте і наріжте помідори. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Видавіть часник за допомогою чеснокодавкі на сковороду і готуйте 2 хвилини.
орзо з креветками і оливками - фото крок 2
2. Додайте помідори, збільште вогонь і смажте ще 5 хвилин.
орзо з креветками і оливками - фото крок 3
3. Підготуйте оливки, для цього поріжте їх навпіл. Киньте в сковороду оливки, каперси і перемішайте, сіль і poperčite.
орзо з креветками і оливками - фото крок 4
4. Чистий krevetki, додайте їх в сковороду.
орзо з креветками і оливками - фото крок 5
5. Готуйте креветки по 2-3 хвилини з кожного боку.
орзо з креветками і оливками - фото крок 6
6. Коли макарони будуть «аль денте» (майже готові), додайте їх в сковороду і перемішайте.
орзо з креветками і оливками - фото крок 7
7. Промийте і наріжте рукколу або петрушку, подрібніть і посипте блюдо.

Схожі рецепти