Окрошка по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам приготувати мацнабрдош. В іншому випадку говорити, розповім, як приготувати окрошку по-вірменськи. Це неймовірно просте, смачне і корисне блюдо, яке ідеально підійде для літньої спеки.
На відміну від безлічі інших варіантів, ця окрошка - джерело вітамінів. Вона дуже освіжає і дарує заряд бадьорості. Поєднання різної зелені надає страві не тільки приголомшливий смак, але і неймовірний аромат. Таку окрошку не потрібно робити заздалегідь і великими порціями, адже на весь процес у вас піде не більше 10 хвилин. Чудовий, на мій погляд, рецепт, який варто повторити в домашніх умовах.
- Огірок - 2-3 штук
- Maconi - 400 мілілітрів
- Мінеральна вода - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (кріп, Braai, м'ята, цибуля, базилік)
1. Ось і все інгредієнти, з яких буде складатися наша окрошка.
2. Огірки вимийте, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Зелень подрібніть.
3. Подавати таку окрошку можна ось в таких бокалах. Викладіть огірки з зеленню. Додайте щіпку солі.
4. Додайте в кожен келих холодну газовану воду і мацоні. Перемішайте і відразу ж подавайте до столу.