Рецепт Окрошка по-вірменськи фото

Окрошка по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Зелень , Огірок
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 10 хв.

Хочу запропонувати вам приготувати мацнабрдош. В іншому випадку говорити, розповім, як приготувати окрошку по-вірменськи. Це неймовірно просте, смачне і корисне блюдо, яке ідеально підійде для літньої спеки.

Опис приготування:

На відміну від безлічі інших варіантів, ця окрошка - джерело вітамінів. Вона дуже освіжає і дарує заряд бадьорості. Поєднання різної зелені надає страві не тільки приголомшливий смак, але і неймовірний аромат. Таку окрошку не потрібно робити заздалегідь і великими порціями, адже на весь процес у вас піде не більше 10 хвилин. Чудовий, на мій погляд, рецепт, який варто повторити в домашніх умовах.

  • Огірок - 2-3 штук
  • Maconi - 400 мілілітрів
  • Мінеральна вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп, Braai, м'ята, цибуля, базилік)
окрошка по-вірменськи - фото крок 1
1. Ось і все інгредієнти, з яких буде складатися наша окрошка.
окрошка по-вірменськи - фото крок 2
2. Огірки вимийте, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Зелень подрібніть.
окрошка по-вірменськи - фото крок 3
3. Подавати таку окрошку можна ось в таких бокалах. Викладіть огірки з зеленню. Додайте щіпку солі.
окрошка по-вірменськи - фото крок 4
4. Додайте в кожен келих холодну газовану воду і мацоні. Перемішайте і відразу ж подавайте до столу.

Схожі рецепти