Нюрнберзькі колбaскі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Німці знають толк в ковбасах і сосисках! Хочу поділитися цікавою і суто німецькою ідеєю, як приготувати нюрнберзькі ковбаски в духовці. Ними можна смачно пообідати чи повечеряти.
Таке блюдо чудово доповнить холодну німецьке пиво! Нюрнберзькі ковбаски, запечені з овочами, можна подавати як гарячої закуски на гучній вечірці, але також вони будуть гарні для сімейної вечері, наприклад, зі спагеті. Фантазуйте! І приємного апетиту!
- Нюрнберзькі ковбаски - 24 штук
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Жовтий болгарський перець - 1 штука
- Зелений болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Томатний кетчуп - 150 мілілітрів (з прянощами)
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1
Помийте і почистіть болгарський перець, наріжте його смужками.
2
Почистіть цибулю і наріжте його тонкими півкільцями.
3
Перемішайте овочі і розкладіть їх по листу. Додати сіль.
4
Розкладіть також зверху сирі ковбаски.
5
Перемішайте кетчуп і вершки, полийте зверху ковбаски.
6
Розігрійте духовку до 150 градусів і запікайте ковбаски 50-60 хвилин.