Рецепт Нюрнберзькі колбaскі в духовці фото

Нюрнберзькі колбaскі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Німці знають толк в ковбасах і сосисках! Хочу поділитися цікавою і суто німецькою ідеєю, як приготувати нюрнберзькі ковбаски в духовці. Ними можна смачно пообідати чи повечеряти.

Опис приготування:

Таке блюдо чудово доповнить холодну німецьке пиво! Нюрнберзькі ковбаски, запечені з овочами, можна подавати як гарячої закуски на гучній вечірці, але також вони будуть гарні для сімейної вечері, наприклад, зі спагеті. Фантазуйте! І приємного апетиту!

  • Нюрнберзькі ковбаски - 24 штук
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Жовтий болгарський перець - 1 штука
  • Зелений болгарський перець - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатний кетчуп - 150 мілілітрів (з прянощами)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
1
Помийте і почистіть болгарський перець, наріжте його смужками.
2
Почистіть цибулю і наріжте його тонкими півкільцями.
3
Перемішайте овочі і розкладіть їх по листу. Додати сіль.
4
Розкладіть також зверху сирі ковбаски.
5
Перемішайте кетчуп і вершки, полийте зверху ковбаски.
6
Розігрійте духовку до 150 градусів і запікайте ковбаски 50-60 хвилин.

Схожі рецепти