Рецепт Нюрнберзькі ковбаски (легкий рецепт) фото

Нюрнберзькі ковбаски (легкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочеться поділитися з вами рецептом, як приготувати нюрнберзькі ковбаски. Ви будете приємно здивовані результатом, так що не зволікаємо і приступаємо до приготування страви.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати нюрнберзькі ковбаски в домашніх умовах. Таке блюдо чудово підійде до смаженої картоплі. В такому ансамблі блюдо вийде ще більш смачним і ситним. Ковбаски також відмінно підійдуть в якості закуски до пива. Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома і ви не пошкодуєте!

  • Яловича лопатка - 150 грам
  • Свиняча шия - 850 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 4 чайних ложки
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Імбир, мускатний горіх, кардамон, koriandr - За смаком
  • Бараняча оболонка черева діаметром 22-24 мм - 5-6 штук
  • Рослинна олія, сир - За смаком
1
Для того, щоб приготувати смачні нюрнберзькі ковбаски по легкому рецептом, необхідно перемолоти свинячу шию і яловичу лопатку через м'ясорубку. Додаємо у фарш холодну воду і сіль. Пропорція повинна бути такою: з 100 г солі - 1 л води. Додаємо у фарш за смаком сіль і лимонний сік.
2
Тепер приступаємо безпосередньо до формування ковбасок. Для цього наповнюємо оболонку фаршем і формуємо ковбаски. Для того, щоб оболонка не лопнула, проварюємо ковбаски в воді протягом 10-15 хвилин. Як тільки вода закипить, видаляємо з неї ковбаски і починаємо обсмажувати їх на грилі або сковороді з двох сторін до готовності. Коли ковбаски придбають характерний золотистий колір, значить вони готові до вживання. Смачного!

Схожі рецепти