Найпростіший медовик
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Медовик любят все: і дорослі, та діти. Але готувати їх люблять не всі Тому пропоную рецепт, як приготувати найпростіший медовик зі сметанним кремом. Ніжний, соковитий, всіма улюблений торт.
Опис приготування:
Розгортати тісто можна на пергаментному папері і відразу ж вирізати круглий корж. Сметану обов'язково взяти з високим відсотком жирності, інакше крем вийде дуже рідким. Між шарами можна також додати чорнослив або горіхи.
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода - 2 чайних ложки (без гірки)
- Крем - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
1. Яйця з'єднайте з цукром і медом. Додайте в миску розм'якшене вершкове масло.
2. Погасіть соду оцтом, додайте в яєчну суміш і поставте на водяну баню. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і зніміть.
3. Просіяне борошно відправте в тісто і перемішайте.
4. Присипте стіл борошном, замісіть еластичне тісто.
5. Скачайте ковбаску і розділіть її на 8-9 частин. Кожну з них розкачати тонким шаром, перекладіть на деко, присипаний борошном, і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 3-5 хвилин.
6. На кожен корж покладіть тарілку і виріжте коло. Залишки докладний в крихту.
7. Для приготування крему збийте міксером сметану з цукром.
8. Зберіть торт, змащуючи кремом кожен корж. Бока і верх теж змастіть кремом, а потім присипте крихтою. Коли торт настоїться в холодильнику пару годин, можна його подавати!