Рецепт Мідії в винному соусі фото

Мідії в винному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На вечерю, Легка вечеря
Гарячі страви

Ділюся свіжим і простим рецептом мідій в винному соусі. Блюдо виходить вишукане, але готується легко і швидко. Калорій містить мало, так що може бути варіантом легкого вечері для тих, що худнуть. Смачно!

Звичайно, мідії в винному соусі кожен день ніхто готувати не стане. Але ось для особливих випадків, коли обранця або обраницю треба підкорити, спробуйте зробити це блюдо, воно сподобається всім, навіть найдосвідченішим гурманам!

  • Мідії - 500 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Петрушка - 0.5 пучка
  • Лавровий лист - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Вино біле сухе - 1 Склянка
мідії в винному соусі - фото крок 1
1. На рослинному маслі (найкраще - оливковій) обсмажити подрібнену цибулю і часник. Далі закладаємо перці, лавровий лист і петрушку. Заливаємо вином і на маленькому вогні доводимо до кипіння.
мідії в винному соусі - фото крок 2
2. Далі закладаємо добре помиті мідії і спеції за смаком. Тушкуємо під кришкою приблизно 10 хвилин на маленькому вогні.
мідії в винному соусі - фото крок 3
3. Якщо деякі мідії не розкрилися - тушкуйте ще кілька хвилин. Якщо і після цього не відкрилися - викинете їх, а решта подавайте!

Схожі рецепти