Макарони під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Такі макарони під соусом бешамель в домашніх умовах готуються дуже просто. Відмінний варіант обіду або вечері, рекомендую спробувати. Готувати швидко, а смак - як з ресторану!
Ці макарони під соусом бешамель в домашніх умовах виходять дуже ніжними і смачними. Макарони змітають дочиста! При цьому, Усе, що вам буде потрібно - олія, молоко і спеції! Озбройтеся віночком або скористайтеся міксером, щоб вийшов соус правильної консистенції.
- Спагеті - 400 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Розм'якшене масло збиваємо вінчиком разом з борошном до однорідності. Консистенція повинна вийде, як у мокрого піску. Так що муки може знадобитися і трохи більше, і трохи менше.
2. Вливаємо попередньо нагріте молоко, продовжуємо збивати. Якщо збиваєте міксером, сбавьте обертів і збивайте на низькій швидкості. Ставимо на маленький вогонь і тримаємо 10 хвилин, поки не забулькало.
3. Додаємо спеції. Я додаю сіль, орегано і базилік. Паралельно відваримо макарони відповідно до інструкції на упаковці.
4. Все готово! Поливаємо макарони соусом - і можна подавати!