Рецепт Макарони під соусом бешамель фото

Макарони під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті , Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Такі макарони під соусом бешамель в домашніх умовах готуються дуже просто. Відмінний варіант обіду або вечері, рекомендую спробувати. Готувати швидко, а смак - як з ресторану!

Опис приготування:

Ці макарони під соусом бешамель в домашніх умовах виходять дуже ніжними і смачними. Макарони змітають дочиста! При цьому, Усе, що вам буде потрібно - олія, молоко і спеції! Озбройтеся віночком або скористайтеся міксером, щоб вийшов соус правильної консистенції.

  • Спагеті - 400 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 За смаком
макарони під соусом бешамель - фото крок 1
1. Розм'якшене масло збиваємо вінчиком разом з борошном до однорідності. Консистенція повинна вийде, як у мокрого піску. Так що муки може знадобитися і трохи більше, і трохи менше.
макарони під соусом бешамель - фото крок 2
2. Вливаємо попередньо нагріте молоко, продовжуємо збивати. Якщо збиваєте міксером, сбавьте обертів і збивайте на низькій швидкості. Ставимо на маленький вогонь і тримаємо 10 хвилин, поки не забулькало.
макарони під соусом бешамель - фото крок 3
3. Додаємо спеції. Я додаю сіль, орегано і базилік. Паралельно відваримо макарони відповідно до інструкції на упаковці.
макарони під соусом бешамель - фото крок 4
4. Все готово! Поливаємо макарони соусом - і можна подавати!

Схожі рецепти