М'ясо в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви піклуєтеся не тільки про смак, але і про користь страв, тоді обов'язково зверніть увагу на цю класну ідею, як приготувати м'ясо в пароварці. Соковите, ароматне, шалено апетитне. Спробуйте!
Цей варіант хороший тим, що м'ясо можна подавати до столу в якості гарячого блюда з гарніром або овочами або як холодну закуску, наприклад. Охолоджена свинина чудово замінить ковбасу, наприклад, так що вийде ситний і корисний сніданок. Спеції можна додавати найрізноманітніші, все залежить від ваших уподобань.
- М'ясо - 1/2 кілограма
- Часник - 1-4 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ось такі інгредієнти нам будуть потрібні. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником.
2. Очистіть часник, наріжте. Зробіть надрізи і нашпигуйте свинину часником.
3. Викладіть м'ясо в пароворку і готуйте близько 40 хвилин (час залежить і від потужності техніки, і від розміру шматочка).
4. Гарячим м'ясо посоліть за смаком і посипте спеціями.
5. Залиште до повного охолодження.
Смачного!
Смачного!