Рецепт М'ясо по-французьки в пароварці фото

М'ясо по-французьки в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Завдяки щадному режиму приготування, м'ясо зберігає весь свій смак і аромат. А прянощі відмінно їх підкреслюють. Обов'язково спробуйте!

М'ясо по-французьки приготувати в пароварці досить просто. Поріжте свинину на шматочки, застуда, потім посолити і поперчити і ще раз відбийте. Помастіть гірчицею, складіть в пароварку і готуйте протягом 50 хвилин. Напівготове м'ясо складіть в миску, додайте сметану і поверніть в пароварку ще на 35 хвилин. Смачного!

  • Свинина - 600 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком
м'ясо по-французьки в пароварці - фото крок 1
М'ясо порізати шматочками і відбийте з двох сторін.
м'ясо по-французьки в пароварці - фото крок 2
Потім добре посоліть і поперчіть.
м'ясо по-французьки в пароварці - фото крок 3
Ще раз відбийте свинину і помажте гірчицею.
м'ясо по-французьки в пароварці - фото крок 4
Далі покладіть м'ясо в пароварку і готуйте протягом 50 хвилин.
м'ясо по-французьки в пароварці - фото крок 5
Напівготове м'ясо складіть в миску, додайте сметану і поверніть в пароварку ще на 35 хвилин. Перед подачею посипте блюдо порізаною зеленою цибулею.

Схожі рецепти