М'ясо по-французьки в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки щадному режиму приготування, м'ясо зберігає весь свій смак і аромат. А прянощі відмінно їх підкреслюють. Обов'язково спробуйте!
М'ясо по-французьки приготувати в пароварці досить просто. Поріжте свинину на шматочки, застуда, потім посолити і поперчити і ще раз відбийте. Помастіть гірчицею, складіть в пароварку і готуйте протягом 50 хвилин. Напівготове м'ясо складіть в миску, додайте сметану і поверніть в пароварку ще на 35 хвилин. Смачного!
- Свинина - 600 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
М'ясо порізати шматочками і відбийте з двох сторін.
Потім добре посоліть і поперчіть.
Ще раз відбийте свинину і помажте гірчицею.
Далі покладіть м'ясо в пароварку і готуйте протягом 50 хвилин.
Напівготове м'ясо складіть в миску, додайте сметану і поверніть в пароварку ще на 35 хвилин. Перед подачею посипте блюдо порізаною зеленою цибулею.