М'ясо, tušennoe в порту
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом приготування м'яса, tušennogo в порту. Це кулінарна класика: цибуля просочується соками м'яса, стаючи соковитим і смачним, а м'ясо, в свою чергу, завдяки цибулі буде м'якше!
Розповім, як приготувати м'ясо, tušennoe в порту. Готується це блюдо надзвичайно легко, але зате виходить до того смачним, що ваші рідні подумають, що це ви потай від усіх в ресторан зайшли, а зараз просто підігріли їжу. Соковите, ароматне і дуже незвичайне завдяки винному присмаку, це блюдо варто тисячі компліментів!
- Свинина - 900 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Лавровий лист - 5 штук
- Перець горошком - 15 штук (краще, якщо це будуть різні види: білий, запашний, рожевий, чорний і т.Д. )
- Вино червоне сухе - 1 Склянка
- Спеції - 1 За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. На одній сковороді розігріємо одну ложку масла і обсмажити цибулю кільцями, поки він не стане м'яким і рум'яним.
2. А на другий теж розжарити масло, обсмажити на ньому порційні шматочки м'яса, попередньо відбивши кожен з двох сторін. Спеції - за смаком.
3. А тепер в каструлю з глибоким дном або в сотейник складаємо м'ясо і цибулю, перемішаємо, вливаємо вино, додамо лавровий лист і перець, на дуже маленькому вогні Томім ще півгодини.
4. От і все! Якщо при проколі з м'яса не сочиться рожевий сік, воно готове. Можна подавати з улюбленим гарніром і салатом!