Рецепт М'ясо по-філіппінськи фото

М'ясо по-філіппінськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите експериментувати на своїй кухні, шукати і знаходити нові цікаві страви, то затримайтеся на цій сторінці і приготуйте м'ясо по-філіппінськи для себе і своїх близьких!

Опис приготування:

Свинина по-філіппінськи дивна! Добре йде з будь-яким гарніром. Можете посмажити або зварити до неї картопля. Так само добре підійде рис. У мене немає основного гарніру до неї, я чергую. Але думаю, філіппінці їдять свинину за цим рецептом саме з рисом.

Обов'язково перечитайте рецепт перш, ніж починати готувати. Деякі інгредієнти знадобляться ні один раз, тому не варто їх використовувати відразу всю порцію. Смачного:)

  • Свиная грудинка - 1-1, 5 кілограма (візьміть без кісток.)
  • Соєвий соус - 150 мілілітрів
  • Часник - 10 зубчиків
  • Чорний перець - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Оцет - 70 мілілітрів
  • Вода - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки (якщо у вас є кокосове, можете використовувати його.)
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 1
Приготуйте м'ясо. Промийте його і порубати на рівні невеликі шматочки.
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 2
Додайте в свинину соєвий соус, чорний перець і видавіть часник. Перемішайте. Складіть м'ясо маринуватися в спеціальні мішки для маринаду або щільно накрийте кришкою. Маринують півтори години.
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 3
Нагрійте сковороду, розтопіть в ній вершкове масло і викладіть свинину. Гасіть її 7 хвилин, поки вона не змінить колір. Перевертайте шматочки.
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 4
Додайте воду, лавровий лист і оцет. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом години.
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 5
Викладіть шматочки свинини в друшляк, але рідина зливайте назад в сковороду.
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 6
Викладіть шматочки свинини на розігріту сковороду з розтопленим на ній вершковим маслом. Обсмажуйте свинину з різних сторін, поки шматочки не покриються хрусткою скоринкою. (приблизно 10 хвилин).
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 7
Поваріть соус без свинини ще п'ять хвилин.
м'ясо по-філіппінськи - фото крок 8
Викладіть свинину в тарілку і полийте соусом. Можете подавати до столу!

Схожі рецепти