Рецепт Лук в клярі до пива фото

Лук в клярі до пива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок
Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Все геніальне просто. Швидка і легка в приготуванні закуска до пива виручить вас в разі приходу несподіваних гостей. Їдці будуть в захваті!

Опис приготування:

Проста і смачна закуска з лука в клярі готується дуже швидко. Поріжте кілька цибулин кільцями, вимочіть їх в гарячій воді 2-3 хвилини, а потім просушіть. Змішайте для клярі пиво, сіль, перець і борошно, викладіть в суміш цибулю. Потім обсмажте кільця цибулі в клярі на розпеченій сковороді. Подавайте в якості закуски до пива. Смачного!

  • Цибуля - 3 штуки
  • Пиво - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
лук в клярі до пива - фото крок 1
Наріжте кілька великих цибулин кільцями і залийте на 2-3 хвилини гарячою водою.
лук в клярі до пива - фото крок 2
Потім злийте воду, а кільця цибулі розкладіть на рушник просохнути.
лук в клярі до пива - фото крок 3
Змішайте пиво, сіль, перець і борошно для клярі. Викладіть в нього цибулю.
лук в клярі до пива - фото крок 4
Вмочити в кляр кільця цибулі викладіть на розпечену сковороду і швидко обсмажте.

Схожі рецепти