Лук в клярі до пива
(покроковий рецепт з фото)
Все геніальне просто. Швидка і легка в приготуванні закуска до пива виручить вас в разі приходу несподіваних гостей. Їдці будуть в захваті!
Проста і смачна закуска з лука в клярі готується дуже швидко. Поріжте кілька цибулин кільцями, вимочіть їх в гарячій воді 2-3 хвилини, а потім просушіть. Змішайте для клярі пиво, сіль, перець і борошно, викладіть в суміш цибулю. Потім обсмажте кільця цибулі в клярі на розпеченій сковороді. Подавайте в якості закуски до пива. Смачного!
- Цибуля - 3 штуки
- Пиво - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Наріжте кілька великих цибулин кільцями і залийте на 2-3 хвилини гарячою водою.
Потім злийте воду, а кільця цибулі розкладіть на рушник просохнути.
Змішайте пиво, сіль, перець і борошно для клярі. Викладіть в нього цибулю.
Вмочити в кляр кільця цибулі викладіть на розпечену сковороду і швидко обсмажте.