Лук тушкований
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині немає шанувальників смаженого, вареного і тушкованого лука. Я взагалі не люблю його додавати в страви. Але цей рецепт все змінив. Це дуже смачний, простий і доступний всім варіант!
Ця страва може виступати в якості гарніру, який поєднується з білою рибою або котлетами. Також його додають до картопляного пюре. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати лук тушкований. В даному виді використовується цибуля-порей. М'яка текстура досягнута завдяки сметані.
- Лук-пориста - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Лук-порей промийте, обсушити і дрібно наріжте кільцями.
У сковороді розігрійте масло. Додайте в неї цибулю. Обсмажте його пару хвилин.
Потім додайте сіль, перець і сметану.
Потім тушкуйте страву на середньому вогні 5 хвилин. Смачного!