Рецепт Лук тушкований фото

Лук тушкований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Цибуля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

У моїй родині немає шанувальників смаженого, вареного і тушкованого лука. Я взагалі не люблю його додавати в страви. Але цей рецепт все змінив. Це дуже смачний, простий і доступний всім варіант!

Опис приготування:

Ця страва може виступати в якості гарніру, який поєднується з білою рибою або котлетами. Також його додають до картопляного пюре. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати лук тушкований. В даному виді використовується цибуля-порей. М'яка текстура досягнута завдяки сметані.

  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
лук тушкований - фото крок 1
Лук-порей промийте, обсушити і дрібно наріжте кільцями.
лук тушкований - фото крок 2
У сковороді розігрійте масло. Додайте в неї цибулю. Обсмажте його пару хвилин.
лук тушкований - фото крок 3
Потім додайте сіль, перець і сметану.
лук тушкований - фото крок 4
Потім тушкуйте страву на середньому вогні 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти