Рецепт Лук-chesnochnиe zavitushki фото

Лук-chesnochnиe zavitushki
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Дріжджове тісто, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Булочки

Оригінально і свіжо! Таке блюдо по достоїнству оцінять і кулінарні гурмани, і вони, хто любить смачно і ситно перекусити, і звичайно, нічого не має проти цибулі або часнику. Смачно і легко! пробуйте!

Дивіться, як приготувати цибульний-часникові завитки. Тут немає нічого складного: тісто у мене було готове, для заготівлі піц і несолодкої випічки, ось я його і взяла. Хоча впевнена, Проте смачні завитки вийдуть, наприклад, з листкового тіста або навіть з лаваша. Смак інший буде, але не менше чудовий!

  • Тісто дріжджове - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сир твердий - 70 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
лук-chesnochnиe zavitushki - фото крок 1
1. Для начинки тиснемо часник через прес, а цибуля і кріп помиємо, обсушити і подрібнюємо довільно. Сир тремо на тертці, змішуємо з часником.
лук-chesnochnиe zavitushki - фото крок 2
2. Тісто розморожуємо, даємо піднятися, обминали і розгортаємо в пласт. До зеленої суміші додамо розм'якшене масло і спеції, перемішаємо і викладемо рівномірно по тесту.
лук-chesnochnиe zavitushki - фото крок 3
3. Звертаємо тісто в рулет, narezhem, як ковбаску. Викладаємо шматочки на деко і посипаємо тертим сирком з часником.
лук-chesnochnиe zavitushki - фото крок 4
4. Запікаємо наше блюдо приблизно 25 хвилин при 190 градусах і подаємо до столу в свіжому вигляді! аромат чудовий!

Схожі рецепти