Лук-chesnochnиe zavitushki
(покроковий рецепт з фото)
Оригінально і свіжо! Таке блюдо по достоїнству оцінять і кулінарні гурмани, і вони, хто любить смачно і ситно перекусити, і звичайно, нічого не має проти цибулі або часнику. Смачно і легко! пробуйте!
Дивіться, як приготувати цибульний-часникові завитки. Тут немає нічого складного: тісто у мене було готове, для заготівлі піц і несолодкої випічки, ось я його і взяла. Хоча впевнена, Проте смачні завитки вийдуть, наприклад, з листкового тіста або навіть з лаваша. Смак інший буде, але не менше чудовий!
- Тісто дріжджове - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Кріп - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Для начинки тиснемо часник через прес, а цибуля і кріп помиємо, обсушити і подрібнюємо довільно. Сир тремо на тертці, змішуємо з часником.
2. Тісто розморожуємо, даємо піднятися, обминали і розгортаємо в пласт. До зеленої суміші додамо розм'якшене масло і спеції, перемішаємо і викладемо рівномірно по тесту.
3. Звертаємо тісто в рулет, narezhem, як ковбаску. Викладаємо шматочки на деко і посипаємо тертим сирком з часником.
4. Запікаємо наше блюдо приблизно 25 хвилин при 190 градусах і подаємо до столу в свіжому вигляді! аромат чудовий!