Локшина з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
Корисний, дієтичний, смачний і досить оригінальний овочевий гарнір хочу запропонувати. Цукіні - універсальний продукт, який можна використовувати навіть в такому несподіваному варіанті. Спробуйте!
Перед вами ідея, як приготувати локшину з цукіні. Цікаво? На весь процес у вас піде не більше 15 хвилин. Перед подачею її можна посолити або поперчити, доповнити соусом до смаку або іншими спеціями, наприклад. Для шанувальників здорового харчування - це чудовий варіант для різноманітності щоденного меню.
- Цукіні - 2-4 штук
- Сіль і перець - За смаком
1. Цукіні вимийте, обсушити, видаліть хвостики.
2. Наріжте дуже тонкими скибочками. Зручно це робити Чистилки для овочів. Паралельно в каструлі доведіть до кипіння воду.
3. Викладіть цукіні в киплячу підсолену воду, проваріть буквально 1-2 хвилини. Локшина повинна стати м'якою, але не перетравитися! Швидко відкиньте на друшляк.
4. Відразу можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!