Овочева локшина з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і легкий овочевий гарнір. Всю красу цієї страви становить особливий спосіб нарізки цукіні з допомогою Овочечистка або спеціального ножа для шинкування.
Локшина з цукіні - універсальне блюдо, яке може бути основним вегетаріанським стравою, ідеальним гарніром до будь-якого виду м'яса, птиці або риби або простий і дуже апетитною закускою до святкового столу. Швидко і недорого! Невелика кількість інгредієнтів, незвичайність і простота приготування роблять цей рецепт фаворитом серед легких страв.
- Cukini - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте цукіні на тонкі слайси.
2. Приправте цукіні часником, сіллю і перцем за смаком.
3. Подрібніть помідори кубиками, додайте в цукіні. Протушкувати овочі в сковороді протягом 1-2 хвилин на рослинній олії.
4. Додайте тертий сир в овочі.
5. Прикрасьте локшину з цукіні базиліком і подавайте до столу.