Рецепт Лазанья з макаронами фото

Лазанья з макаронами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Вишукане і дуже смачне італійське блюдо Поєднуватися в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це - лазіння з макаронами.

Опис приготування:

Лазанья - улюблене в нашій родині італійська страва. Пластини з тонкого тесту укладаються шарами з начинкою в соусі. Щоб скоротити досить тривалий процес готування, сучасні господині придумали альтернативний варіант - лазанью з готових макаронів або «ледачу» лазанью, як її називає моя дочка. Вдаюся дуже часто до цього рецепту. Швидко, багато і смачно! Що ще потрібно для великої родини?

  • Фарш - 500 грам (з яловичини)
  • Макарони - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 50 грам
  • Моцарелла - 150 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 600 грам
  • Сіль, перець - За смаком
лазанья з макаронами - фото крок 1
1. На сковороді обсмажити цибулю і фарш до готовності протягом 5-8 хвилин.
лазанья з макаронами - фото крок 2
2. Добавьте к готовому фаршу томатную пасту, сіль і перець за смаком. Гасіть до густої маси.
лазанья з макаронами - фото крок 3
3. Натріть сир на тертці, змішайте його разом зі сметаною, збитим яйцем, петрушкою і часниковим порошком. Перемішайте суміш разом з фаршем.
лазанья з макаронами - фото крок 4
4. Розподіліть макарони і м'ясну начинку шарами в формі для випікання, наливати 1/3 склянки води для готування макаронів і прикрасьте зверху тертим сиром"Моцарелла" .
лазанья з макаронами - фото крок 5
5. Випікайте лазанью 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти