Рецепт Ланже фото

Ланже
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Ланже

Ланже - відмінне блюдо російської кухні, хоч і носить французька назва. Соковитий шматок яловичини, обсмажений в паніровці до хрусткої скоринки не залишить байдужим жодного чоловіка.

Є кілька способів приготування цієї страви: традиційний і оригінальний (з додаванням незвичайних інгредієнтів, які надають страві пікантні нотки). Сьогодні я розповім як приготувати цікавий рецепт - лангет обсмажений на сковороді, а далі запечений в духовці з грибами, яблуками і волоським горіхом.

  • Яловичина - 200 грам (вирізка)
  • Яблуко - 1 штука
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Гриби печериці - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир твердий - 50 грам
  • Рослинна олія для смаження - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
1
Промийте і обсушіть м'ясо, наріжте шматками товщиною приблизно 2-3 см.
2
М'ясо відбийте молоточком, посоліть і обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки з обох сторін.
3
Гриби промийте і поріжте слайсами. Цибуля почистіть і наріжте тонкими півкільцями. Обсмажте їх разом на сковороді до золотистого кольору.
4
Коли м'ясо і гриби підрум'яняться, перекладіть їх на деко, посипте зверху натертим яблуком, подрібненим волоським горіхом і натертим сиром.
5
Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Дайте м'яса відпочити хвилин 10-15 і можна подавати.
6
Смачного!

Схожі рецепти