Рецепт Lamadzho Laval фото

Lamadzho Laval
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Фарш, Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви, Страви з начинкою

Якщо ви не знати, що таке ламаджо, і ви не знаєте, , як приготувати ламаджо на лаваші - тоді я вам все розповім! По суті, блюдо дуже нагадує знайому багатьом шаурму - таке ж соковите і смачне!

Як ви зараз переконаєтеся, ламаджо на лаваші в домашніх умовах дуже просто готувати. Цілком імовірно, ви і самі його готували до цього, просто назви не знали. Я ось теж робила рулетики з м'ясом, поки не дізналася, що вони називаються ламаджо. Так що тепер я запам'ятала назву і готую тільки ламаджо, просто з різними начинками - з такою назвою блюдо звучить, як шедевр!

  • Лаваш вірменський - 400 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Соус томатний - 3 Ст. Ложки (можна і більше - за смаком)
  • Спеції - За смаком
  • Яйце - 1 штука
Lamadzho Laval - фото крок 1
1. Лаваш розстеляємо, щоб він повністю покривав деко, змащуємо рясно томатною пастою, не забуваючи промазати краю. У фарш додамо збите яйце і трохи води, щоб суміш стала пластичної. Розмажемо її поверх томатної пасти.
Lamadzho Laval - фото крок 2
2. А тепер звертаємо це все в тугий рулет, поріжемо порційними шматками-рулетами і відправимо запікатися при 190 градусах 20-30 хвилин.
Lamadzho Laval - фото крок 3
3. Коли готовий фарш - готово і блюдо. Дістаємо і подаємо!

Схожі рецепти