Lamadzho Laval
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знати, що таке ламаджо, і ви не знаєте, , як приготувати ламаджо на лаваші - тоді я вам все розповім! По суті, блюдо дуже нагадує знайому багатьом шаурму - таке ж соковите і смачне!
Як ви зараз переконаєтеся, ламаджо на лаваші в домашніх умовах дуже просто готувати. Цілком імовірно, ви і самі його готували до цього, просто назви не знали. Я ось теж робила рулетики з м'ясом, поки не дізналася, що вони називаються ламаджо. Так що тепер я запам'ятала назву і готую тільки ламаджо, просто з різними начинками - з такою назвою блюдо звучить, як шедевр!
- Лаваш вірменський - 400 грам
- Фарш - 300 грам
- Соус томатний - 3 Ст. Ложки (можна і більше - за смаком)
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука

1. Лаваш розстеляємо, щоб він повністю покривав деко, змащуємо рясно томатною пастою, не забуваючи промазати краю. У фарш додамо збите яйце і трохи води, щоб суміш стала пластичної. Розмажемо її поверх томатної пасти.

2. А тепер звертаємо це все в тугий рулет, поріжемо порційними шматками-рулетами і відправимо запікатися при 190 градусах 20-30 хвилин.

3. Коли готовий фарш - готово і блюдо. Дістаємо і подаємо!