Квасоля з баклажанами

Квасоля з баклажанами
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Квасоля з баклажанами — поживна, корисне, смачна страва. Воно рекомендується вегетаріанцям, в ньому міститься багато рослинного білка. Квасоля з баклажанами може подаватися і на гарнір до м'яса.

опис приготування:

Простий рецепт квасолі з баклажанами я згадала в останній тиждень посту. Так хотілося чогось смачненького… На півдні, де я буваю майже щороку, воно часто траплялося на різних застіллях, звичайно, завжди в різних варіантах. головне — в це блюдо додавати багато зелені, спецій, якщо любите гостре. Неповторний смак простим рецептом квасолі з баклажанами надають справжні південні помідори. Блюдо дуже смачне і в теплому, і в холодному вигляді. розповідаю, як його приготувати.

  • квасоля червона— 200 грам
  • баклажан— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • зелень— 1 штука
  • сіль— 1 За смаком
  • спеції— 1 За смаком
  • цибуля пориста— 1 штука(для прикраси)
Квасоля з баклажанами - фото крок 1 Замочену квасолю відварити 30 хвилин

Квасоля з баклажанами - фото крок 2 Шматочки баклажана вимочити в воді, обсушити

Квасоля з баклажанами - фото крок 3 Цибуля обсмажити на маслі

Квасоля з баклажанами - фото крок 4 обсмажити баклажани

Квасоля з баклажанами - фото крок 5 Перець порізати шматочками

Квасоля з баклажанами - фото крок 6 З'єднати баклажани з цибулею, квасоля, болгарський перець, томатну пасту, спеції, зелень і тушкувати ще 15-20 хвилин до готовності. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Червона квасоля в томатному соусі

Червона квасоля в томатному соусі

Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт. опис приготування: Найпростіший рецепт приготування червоної квасолі подарує вам справжню насолоду...

читати далі
Біла квасоля з цибулею

Біла квасоля з цибулею

Біла квасоля з цибулею — відмінне блюдо. Корисне, легке, смачне. Можна зробити його гострим. готується легко, тільки квасоля потрібно замочити заздалегідь. опис приготування: Біла квасоля з цибулею вариться на середньому вогні, вона повинна гаситися. Води багато не наливайте, у вас повинен вий...

читати далі
Біла маринована квасоля

Біла маринована квасоля

Біла маринована квасоля хороша до пива і в якості легкої закуски. Мариновану квасоля я додаю в салати, супи та рагу. Але часто просто їм з білим хлібом. А маринується квасоля не більше двох годин. опис приготування: Маринувати білу квасолю можна без добавок, просто затоку уварену квасоля марин...

читати далі
Бостонська печена квасоля

Бостонська печена квасоля

Рецепт приготування квасолі по-Бостонського. опис приготування: Замочити квасолю на ніч у холодній воді. Варити квасолю в тій же воді до м'якості, приблизно 1 — 2 годину. Злийте воду і відкладіть бульйон в сторону. Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С). Викласти боб...

читати далі
Квасоля біла консервована

Квасоля біла консервована

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати квасоля білу консервовану, то залишайтеся з нами. Сьогодні у вас з'явиться така можливість, результат перевершить всі ваші очікування. відмінна закуска! опис приготування: У підсумку ви отримуєте дивно ніжну квасоля, смак якої зведе вас з розуму. Завдяк...

читати далі