Рецепт Квасоля з баклажанами фото

Квасоля з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Баклажан , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Квасоля з баклажанами - поживна, корисне, смачна страва. Воно рекомендується вегетаріанцям, в ньому міститься багато рослинного білка. Квасоля з баклажанами може подаватися і на гарнір до м'яса.

Опис приготування:

Простий рецепт квасолі з баклажанами я згадала в останній тиждень посту. Так хотілося чогось смачненького… На півдні, де я буваю майже щороку, воно часто траплялося на різних застіллях, звичайно, завжди в різних варіантах. Головне - в це блюдо додавати багато зелені, спецій, якщо любите гостре. Неповторний смак простим рецептом квасолі з баклажанами надають справжні південні помідори. Блюдо дуже смачне і в теплому, і в холодному вигляді. Розповідаю, як його приготувати.

  • Квасоля червона - 200 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
  • Цибуля пориста - 1 штука (для прикраси)
квасоля з баклажанами - фото крок 1
Замочену квасолю відварити 30 хвилин
квасоля з баклажанами - фото крок 2
Шматочки баклажана вимочити в воді, обсушити
квасоля з баклажанами - фото крок 3
Цибуля обсмажити на маслі
квасоля з баклажанами - фото крок 4
Обсмажити баклажани
квасоля з баклажанами - фото крок 5
Перець порізати шматочками
квасоля з баклажанами - фото крок 6
З'єднати баклажани з цибулею, квасоля, болгарський перець, томатну пасту, спеції, зелень і тушкувати ще 15-20 хвилин до готовності. Смачного!

Схожі рецепти