Квасоля з баклажанами

Квасоля з баклажанами — поживна, корисне, смачна страва. Воно рекомендується вегетаріанцям, в ньому міститься багато рослинного білка. Квасоля з баклажанами може подаватися і на гарнір до м'яса.
опис приготування:
Простий рецепт квасолі з баклажанами я згадала в останній тиждень посту. Так хотілося чогось смачненького… На півдні, де я буваю майже щороку, воно часто траплялося на різних застіллях, звичайно, завжди в різних варіантах. головне — в це блюдо додавати багато зелені, спецій, якщо любите гостре. Неповторний смак простим рецептом квасолі з баклажанами надають справжні південні помідори. Блюдо дуже смачне і в теплому, і в холодному вигляді. розповідаю, як його приготувати.
- квасоля червона— 200 грам
- баклажан— 1 штука
- Цибуля— 2 штуки
- Болгарський перець— 1 штука
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- зелень— 1 штука
- сіль— 1 За смаком
- спеції— 1 За смаком
- цибуля пориста— 1 штука(для прикраси)






Схожі рецепти

Червона квасоля в томатному соусі
Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт. опис приготування: Найпростіший рецепт приготування червоної квасолі подарує вам справжню насолоду...
читати далі
Біла квасоля з цибулею
Біла квасоля з цибулею — відмінне блюдо. Корисне, легке, смачне. Можна зробити його гострим. готується легко, тільки квасоля потрібно замочити заздалегідь. опис приготування: Біла квасоля з цибулею вариться на середньому вогні, вона повинна гаситися. Води багато не наливайте, у вас повинен вий...
читати далі
Біла маринована квасоля
Біла маринована квасоля хороша до пива і в якості легкої закуски. Мариновану квасоля я додаю в салати, супи та рагу. Але часто просто їм з білим хлібом. А маринується квасоля не більше двох годин. опис приготування: Маринувати білу квасолю можна без добавок, просто затоку уварену квасоля марин...
читати далі
Бостонська печена квасоля
Рецепт приготування квасолі по-Бостонського. опис приготування: Замочити квасолю на ніч у холодній воді. Варити квасолю в тій же воді до м'якості, приблизно 1 — 2 годину. Злийте воду і відкладіть бульйон в сторону. Розігрійте духовку до 325 градусов по Фаренгейту (165 градусів С). Викласти боб...
читати далі
Квасоля біла консервована
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати квасоля білу консервовану, то залишайтеся з нами. Сьогодні у вас з'явиться така можливість, результат перевершить всі ваші очікування. відмінна закуска! опис приготування: У підсумку ви отримуєте дивно ніжну квасоля, смак якої зведе вас з розуму. Завдяк...
читати далі