Квасоля під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля є цінним продуктом харчування, намагайтеся частіше включати її в раціон. Щоб урізноманітнити меню, готуйте її з різними соусами. Сьогодні я приготувала квасоля з сирним соусом-заправкою.
Відваріть квасоля в солоній воді до готовності. Приготуйте соус. Готову квасолю заправте соусом і подайте до столу, прикрасивши гілочкою зелені. Хай щастить!
- Фасоль стручковая - 300 грам
- Сир - 70 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка - За смаком
Підготуйте продукти.
Поріжте квасоля на 2-3 частини.
Воду з сіллю доведіть до кипіння. Відваріть квасоля до готовності (6-8 хвилин).
Натріть сир на дрібній тертці. Сир підійде будь-який (на ваш смак).
Змішайте сир зі спеціями, сіллю, сметаною і майонезом.
Соус-заправка готовий.
Готову квасолю відкиньте на друшляк, дайте повністю стекти воді.
Розкладіть порційно квасоля, зверху - соус і зелень. Подавайте до столу гарячою. Приємного!