Кускус з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити своє щоденне меню пропоную повторивши в домашніх умовах цей класний варіант, як зробити кускус з грибами. Ситно, апетитно і зовсім нескладно.
Цей рецепт приготування кускуса з грибами хороший тим, що його можна використовувати і як основне блюдо, і також як гарнір, наприклад. При бажанні можете додати крім солодкого перцю і інші овочі за смаком, буде ще яскравіше і смачніше.
- Кускус - 150 грам
- Гриби - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Ось такий невеликий і дуже доступний набір інгредієнтів необхідний, щоб повторити цей простий рецепт кускусу з грибами на вашій кухні.
2. Кус-кус викладіть в каструлю і залийте окропом. На середньому вогні нехай повариться буквально пару хвилин, а потім зніміть з вогню і залиште під кришкою.
3. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте його на середньому вогні. Очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками. Надішліть на сковороду і обсмажте 2-3 хвилини. За цей час очистіть від насіння і подрібніть перець. Додайте до цибулі і продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи.
4. Вимийте, обсушити і подрібніть грибочки. Тим часом також можна додати сіль за смаком і трохи рослинного масла в кус-кус.
5. Додайте печериці на сковороду і обсмажте до готовності. От і все, кускус з грибами в домашніх умовах готовий. Залишилося тільки з'єднати крупу з овочами на сковороді, акуратно все перемішати і можна подавати до столу, за бажанням прикрасивши свіжою зеленню.