Курячі грудки з стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - це джерело рослинного білка, а значить - дуже корисна рослина для нас. А якщо до нього додати ще й протеїн, то блюдо вийде ще й дуже ситним. Саме це у мене і вийшло.
Причому гаряче блюдо у мене вийшло дієтичним, адже воно готується мультиварці. Але! Ви спокійно можете запекти ці інгредієнти в духовці, тоді все дійде до готовності набагато швидше. А поки що прочитайте про те, як приготувати курячі грудки з стручкової квасолею.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Сухарі панровочние - 170 грам
- Крем-суп з упаковки - 300 грам (або вершки жирні)
- Квасоля стручкова - 280 грам (заморожена)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
На дно чаші мультиварки укладіть промиті грудки. Poperčite їх і додати сіль.
Далі посипте сухарями.
Перемішайте вершки зі сметаною і водою. Масу розподіліть по сухарів.
А зверху покладіть квасолю.
Готуйте страву в мультиварці до готовності (наприклад, в режимі томління). Смачного!