Курка в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Робити курку в листковому тісті досить складно. Ми спростили завдання і в нашому рецепті приготування курки в листковому тісті візьмемо курячі грудки. У тесті вона виходить дуже соковитою.
Опис приготування:
Почнемо приготування курки в листковому тісті в домашніх умовах і запевняємо вас, вийшло блюдо буде апетитним і смачним, а вишуканий соус і соковита начинка додадуть якусь пікантність.
Рецепт:
1. Підготуємо продукти, для цього почистимо гриби і часник і ретельно їх промиємо, нарізаємо. Після цього необхідно взяти сковороду і налити в неї соняшникова олія.
2. У розігріту сковороду необхідно додати порізані гриби і цибулю і обсмажуємо протягом 10 хвилин на середньому вогні. Солимо і перчимо, додаємо спеції, прибираємо з вогню і даємо охолонути.
3. Тепер займемося курячими грудками, в них необхідно буде зробити поздовжні розрізи, щоб зробити своєрідний кишеньку, в який ми покладемо нашу начинку.
4. Щоб спростити собі роботу ми взяли готове листкове тісто. Розкачуємо його і розрізаємо на стрічки, щоб вийшло 4 штуки. Беремо грудки, в які ми вже поклали нашу начинку і обертаємо її двома стрічками, при цьому заліплюючи кінчики, щоб сік, що утворився, не витікав.
5. Дістаємо деко і викладаємо на нього папір для запікання. Поверх паперу викладаємо наші грудки і обмазуємо їх збитим яйцем.
6. Відправляємо наші грудки в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 30 хвилин. Готуємо пікантний соус. Для цього в невелику чашечку викладаємо гірчицю і додаємо вино, ставимо на повільний вогонь і чекаємо, коли соус закипить. Після цього додаємо вершки і, постійно помішуючи, доводимо наш соус до загусання.
7. Готові курячі грудки злегка охолоджуємо і розрізаємо на невеликі шматочки, поливаємо соусом. Святкове блюдо готове!
- Куряча грудка - 100 грам
- Свіжі гриби - 100 грам (в нашому рецепті печериці)
- Часник - 2 зубчики
- Листкове тісто - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Вершки 30% - 200 мілілітрів
- Біле вино - 200 мілілітрів
- Сіль, перець, спеції, рослинна олія - За смаком
Рецепт:
1. Підготуємо продукти, для цього почистимо гриби і часник і ретельно їх промиємо, нарізаємо. Після цього необхідно взяти сковороду і налити в неї соняшникова олія.
2. У розігріту сковороду необхідно додати порізані гриби і цибулю і обсмажуємо протягом 10 хвилин на середньому вогні. Солимо і перчимо, додаємо спеції, прибираємо з вогню і даємо охолонути.
3. Тепер займемося курячими грудками, в них необхідно буде зробити поздовжні розрізи, щоб зробити своєрідний кишеньку, в який ми покладемо нашу начинку.
4. Щоб спростити собі роботу ми взяли готове листкове тісто. Розкачуємо його і розрізаємо на стрічки, щоб вийшло 4 штуки. Беремо грудки, в які ми вже поклали нашу начинку і обертаємо її двома стрічками, при цьому заліплюючи кінчики, щоб сік, що утворився, не витікав.
5. Дістаємо деко і викладаємо на нього папір для запікання. Поверх паперу викладаємо наші грудки і обмазуємо їх збитим яйцем.
6. Відправляємо наші грудки в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 30 хвилин. Готуємо пікантний соус. Для цього в невелику чашечку викладаємо гірчицю і додаємо вино, ставимо на повільний вогонь і чекаємо, коли соус закипить. Після цього додаємо вершки і, постійно помішуючи, доводимо наш соус до загусання.
7. Готові курячі грудки злегка охолоджуємо і розрізаємо на невеликі шматочки, поливаємо соусом. Святкове блюдо готове!