Курка барбекю в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування курки барбекю в духовці потрібно зробити спеціальний маринад і змащувати їм шматочки курки. Вийде прекрасна корочка, курка буде дуже смачною. Можна пекти в духовці або на грилі.
Весь успіх приготування курки барбекю в духовці буде залежати від соусу, який ви зробите. Курка виходить в гостро-солодкою карамельною скоринці. За бажанням можна додати гостроти більше, ніж в соусі для барбекю. Якщо у вас немає персикового джему, замініть його медом. Єдине занепокоєння - діставати з духовки гарячий деко і змащувати курку, але якщо ви приготуєте для цього безпечне місце, труднощів ніяких не буде. Курку барбекю в духовці обов'язково потрібно перевертати і змащувати з двох сторін. Після приготування дайте їй постояти хвилин 10 і відразу подавайте. Успіхів і приємного апетиту!
- Соус барбекю - 3 склянки
- Персиковий джем - 1/2 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Гострий соус - За смаком
- Стегна курячі - 12 штук
Змастити деко олією, духовку розігріти до 200 градусів.
Стегна курячі укласти на деко.
Запікати 25 хвилин.
Приготувати маринад. Взяти соус для барбекю.
Додати персиковий джем.
Часник натерти.
Все змішати, по бажаю додайте гострий соус.
Помастіть курку соусом і поставте запікати на 7 хвилин.
Потім намажте ще раз соусом, збільште температуру до 220. Запікайте ще 7 хвилин.
Смачного!