Кращий суп світу
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп багатий насичений смак овочів і шинки. Його можна зварити на яловичому бульйоні або на воді. Хочете знати рецепт, як приготувати кращий суп світу? Вам буде потрібно трохи часу.
Якщо готуєте на бульйоні, тоді зваріть його заздалегідь, а потім видаліть всі кістки. Смачний і ситний супчик відмінно втамує голод. Його можна подавати відразу після приготування. Якщо не плануєте з'їсти суп відразу, то вершки варто додавати порційно, інакше суп не буде довго зберігатися.
- Яловичий бульйон - 4 склянки
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кукурудза - 3/4 склянки
- Шинка - 250 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - За смаком
- Вершки - 1/4 склянки
1. Заздалегідь відваріть бульйон на яловичих кістках (або будь-який інший).
2. Очистіть і вимийте овочі: наріжте кружальцями моркву, подрібніть цибулю, наріжте кубиками картоплю і шматочками - селера.
3. Каструлю з бульйоном відправте на вогонь і доведіть до кипіння, викладіть подрібнені овочі.
4. Варіть суп на середньому вогні до м'якості овочів.
5. Викладіть в каструлю кукурудзу і шинку, перемішайте і варіть кілька хвилин.
6. У склянці води розмішайте столову ложку борошна. Вилийте суміш у суп, вона додасть йому густоту, варіть ще 3 хвилини. За смаком посоліть і поперчіть блюдо.
7. Зніміть каструлю з вогню і дайте постояти кілька хвилин, додайте жирні вершки і перемішайте.
8. Готовий суп розлийте по тарілках і подавайте до столу.