Кращий рецепт хліба на майонезі і гірчиці
(покроковий рецепт з фото)
Хто пробував піч домашній хліб з додаванням майонезу, той назавжди запам'ятає ніжний аромат і смак пухнастого хлібної м'якушки. Сьогодні пропоную саме такий варіант. Домашній хліб - це здорово.
Кількість порцій: 10-15
- Кефір - 200 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 410 грам
- Дріжджі швидкодіючі - 1, 5 чайних ложки
У форму хлібопічки налити кефір кімнатної температури.
Додати сіль, цукор, майонез і гірчицю.
Додати сіль, цукор, майонез і гірчицю.
Потім всипати просіяне борошно. Додати дріжджі.
Включити програму "французький хліб" (час програми у різних хлібопічок різний, у моєї - 3ч.30 м.)
Готовий хліб витягти з форми. Викласти на решітку, не дивлячись на аромат, викликає бажання тут же спробувати, обов'язково дати повністю охолонути.
В розрізі.