Рецепт Ковбаски під соусом фото

Ковбаски під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Всі люблять купати, і я в даному випадку не виняток. Часто готую їх на грилі десь на природі. Аромат від них просто чудовий, слюні течуть! І смак завжди виходить чудовим. Спробуйте!

Купати - це особливий вид сирих ковбас, які потребують кулінарної обробки. Це рецепт ще моєї бабусі. Пам'ятаю, в дитинстві ми готували купати, перетворюючи це в особливий ритуал, а поїдали їх з шаленою швидкістю: до того було смачно. Але для домашнього приготування найчастіше не вистачає важливого інгредієнту - свинячих кишок. Ось мій спрощений варіант, як приготувати ковбаски під соусом в домашніх умовах.

  • Ковбаски - 1 кілограм (у мене індичі купати)
  • Томатний сік - 1, 5 склянки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цукор, сіль, спеції - За смаком
ковбаски під соусом - фото крок 1
Для приготування ковбасок під соусом нам необхідно взяти самі ковбаски (напівфабрикат). Чи не зрізуючи нитки, вимийте їх під проточною водою, обов'язково дайте добре стекти воді. Зайва волога нам не потрібна.
ковбаски під соусом - фото крок 2
На сковороді з додаванням рослинної олії обсмажте ковбаски з двох сторін. Нам потрібно підрум'янити ковбаски обов'язково з двох сторін. Можливо, всередині ці ковбаски будуть ще вогкуваті. Після обсмажування розріжте ковбаски на кілька шматочків. Можна нарізати їх кільцями, а можна ось так, як на фото.
ковбаски під соусом - фото крок 3
У мисці змішайте 1, 5 склянки томатного соку і столову ложку томатної пасти, додайте трохи солі, цукру, спецій за смаком. Я використовувала орегано.
ковбаски під соусом - фото крок 4
Поверніть ковбаски в сковороду. Залийте їх томатним соусом. Гасіть в томатному соусі ковбаски близько 20 хвилин.
ковбаски під соусом - фото крок 5
А потім подайте готові ковбаски під соусом до столу. Скільки б штук ви їх не приготували - все одно буде мало, настільки вони виходять смачними!

Схожі рецепти