Рецепт Kololak фото

Kololak
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо
Низькокалорійні
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви

Kololak - традиційне блюдо вірменської кухні, яке вимагатиме від Вас деякої вправності і трохи часу, - але результат того вартий! Ці котлетки з "відбитої" яловичини - дуже соковиті і ніжні, неодмінно сподобаються і дорослим і дітям.

Рецепт традиційний автентичний, - тому рекомендую строго слідувати рецептурою.


  • Парна яловичина - 1 кілограм
  • Зелень - За смаком
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка (або горілка)
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Борошно - 12-13 Ст. Ложок(2-3 для фаршу, інше для вимішування)
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Чорний перець - За смаком
  • Вершкове масло - 150 грам
Kololak - фото крок 1
1. Яловичину наріжте тонкими смужками.
Kololak - фото крок 2
2. Добре відбийте м'ясо молоточком, поки воно не перетвориться практично в фарш.
Kololak - фото крок 3
3. Додайте нарізаний кубиком цибулю.
Kololak - фото крок 4
4. Потім яєчні жовтки.
Kololak - фото крок 5
5. Додайте молоко.
Kololak - фото крок 6
6. Потім нарізану зелень.
Kololak - фото крок 7
7. Все добре перемішайте, додайте спеції.
Kololak - фото крок 8
8. Потім борошно.
Kololak - фото крок 9
9. Ще раз все перемішайте.
Kololak - фото крок 10
10. Сформуйте ковбаски, обваляйте їх у борошні і викладіть у форму. Запікайте при 200 градусах 20 хвилин, потім додайте бульйон і запікайте ще 20 хвилин.
Kololak - фото крок 11
12. Смачного!

Схожі рецепти