Кесаділья з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кесадільі з м'ясом. Сир м'ясна начинка і тортильи - основа кесадільі.
Начинка з м'яса, використання хрустких тортилії і тягучого сиру - все це додає страві особливий неповторний смак. З начинкою можна варіювати, класти більше або менше, за смаком.
- Тортілья - 6 штук
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Червона квасоля в своєму соку - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Пюре томатне - 500 грам
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Яловичина - 450 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Заморожена кукурудза - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 2 штуки
1. Робимо яловичий фарш. Якщо потрібно мало фаршу, то можна вдатися до допомоги блендера.
2. Подрібнюємо цибулю. Лук обсмажуємо разом з фаршем. Поки м'ясо не змінить свій червоний колір.
3. Нарізаємо дрібно перець чилі і приправляємо фарш. Варену квасолю і кукурудзу разом з фаршем кладемо в сковороду, перемішуємо і смажимо хвилини 2-3.
4. Додаємо томатне пюре і спеції. Перемішуємо і солимо. Готуємо ще приблизно хвилин 5.
5. Тепер змащуємо маслом сковороду і кладемо на неї тортилью. Подрібнений сир посипаємо зверху. Потім викладаємо м'ясну начинку. Посипаємо ще раз сиром і накриваємо тортилью.
6. Підсмажену кесаділью перевертаємо і обсмажуємо іншу сторону. Нарізаємо шматками як пиріг, поки кесаділья гаряча.