Рецепт Кавурдок фото

Кавурдок
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Національна страва таджицької кухні є печеня з баранини з овочами і картоплею. Дуже ситне і смачне, але дуже просте в приготуванні. Раджу подивитись, як приготувати кавурдок.

Кавурдок в перекладі з Таджицького - це "печеня" . Готують таке спекотне з баранини. Це може бути бараняча лопатка, грудинка или шея. Обов'язково в цій страві присутній картопля, а ось овочі можуть бути різними. Наприклад, помідори цілком можна замінити болгарським перцем, за бажанням можна додати часник і гострий перець. Готується це блюдо дуже просто, воно вийде навіть у молодої господині.

  • Баранина - 150 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Морква - 40 грам
  • Помідори - 75 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Схожі рецепти