Кавурдок
(покроковий рецепт з фото)
Національна страва таджицької кухні є печеня з баранини з овочами і картоплею. Дуже ситне і смачне, але дуже просте в приготуванні. Раджу подивитись, як приготувати кавурдок.
Кавурдок в перекладі з Таджицького - це "печеня" . Готують таке спекотне з баранини. Це може бути бараняча лопатка, грудинка или шея. Обов'язково в цій страві присутній картопля, а ось овочі можуть бути різними. Наприклад, помідори цілком можна замінити болгарським перцем, за бажанням можна додати часник і гострий перець. Готується це блюдо дуже просто, воно вийде навіть у молодої господині.
- Баранина - 150 грам
- Картопля - 200 грам
- Морква - 40 грам
- Помідори - 75 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком