Рецепт Кассадія фото

Кассадія
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Кесаділья

Кассадія (або кесаділья) - це мексиканська коржик з ситної начинкою. Причому друга складова досить різноманітна. Т.К. Блюдо присмажується, в нього можна додати сир. Спробуйте, дуже смачно!

Що мені подобається в таких рецептах, так це простота виконання. Інгредієнти необхідно нарізати і викласти на основу, а потім підігріти на грилі. І незважаючи на легкість, закуска виходить оригінальної. Тому я обов'язково раджу вам дізнатися про те, як приготувати Кесада з шинкою і сиром.

  • Бекон - 100 грам
  • "сир чеддер" - 100 грам
  • Перець чилі - 1 штука (гострий)
  • Тортілья - 4 штуки
  • Зелена цибуля - 3-4 штук
  • Помідори черрі - 3-4 штук
кассадія - фото крок 1
Наріжте соломкою шинку.
кассадія - фото крок 2
Гострий перець звільніть від насіння, а потім наріжте тонкими півкільцями.
кассадія - фото крок 3
Наріжте невеликими шматочками промитий цибулю.
кассадія - фото крок 4
Черрі наріжте дрібними кубиками.
кассадія - фото крок 5
Викладіть тортильи. Натріть на одну половину коржів половину сиру і викладіть всі інгредієнти порівну.
кассадія - фото крок 6
Зверху натріть ще сиру.
кассадія - фото крок 7
Коржик закрийте і викладіть на суху сковороду або гриль.
кассадія - фото крок 8
Обсмажте Кесада по обидва боки по 2 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти