Кассадія
(покроковий рецепт з фото)
Кассадія (або кесаділья) - це мексиканська коржик з ситної начинкою. Причому друга складова досить різноманітна. Т.К. Блюдо присмажується, в нього можна додати сир. Спробуйте, дуже смачно!
Що мені подобається в таких рецептах, так це простота виконання. Інгредієнти необхідно нарізати і викласти на основу, а потім підігріти на грилі. І незважаючи на легкість, закуска виходить оригінальної. Тому я обов'язково раджу вам дізнатися про те, як приготувати Кесада з шинкою і сиром.
- Бекон - 100 грам
- "сир чеддер" - 100 грам
- Перець чилі - 1 штука (гострий)
- Тортілья - 4 штуки
- Зелена цибуля - 3-4 штук
- Помідори черрі - 3-4 штук
Наріжте соломкою шинку.
Гострий перець звільніть від насіння, а потім наріжте тонкими півкільцями.
Наріжте невеликими шматочками промитий цибулю.
Черрі наріжте дрібними кубиками.
Викладіть тортильи. Натріть на одну половину коржів половину сиру і викладіть всі інгредієнти порівну.
Зверху натріть ще сиру.
Коржик закрийте і викладіть на суху сковороду або гриль.
Обсмажте Кесада по обидва боки по 2 хвилини. Смачного!