Капуста з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Капуста з баклажанами - досить рідкісне блюдо, але як і будь-яку страву, в рецепт якого входять баклажани, воно смачне і корисне. Це легке овочеве блюдо може бути прекрасним гарніром до свинини.
Рецепт капусти з баклажанами я винайшла сама. Це сталося після того, як я повернулася додому з відпочинку в Болгарії. Там в якомусь ресторані капусту з баклажанами, приготовлену приблизно таким способом, подали як гарнір до, здається, свинині. Ідея такого овочевого гарніру мені дуже сподобалася, тому по поверненню додому я спробувала повторити те, що виконав болгарський кухар. На щастя, повторити було нескладно - капуста з баклажанами готується дуже просто, ніяких секретів і тонкощів в приготуванні немає. Дуже цікаве поєднання двох простих і доступних овочів - рекомендую спробувати. Отже, для всіх зацікавлених - розповідаю і показую, як приготувати капусту з баклажанами. Удачі в приготуванні!
- Капуста - 500 грам
- Баклажан - 1 штука
- Морква - 2 штуки (середні)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (великі)
- Масло оливкове - 70 мілілітрів(40 мл для обсмажування капусти, 30 для - баклажан)
- Зелень - 1 За смаком
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - 1 За смаком