Холодець з креветок

Холодець з креветок
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Вишукане і дивовижне блюдо для справжніх гурманів! Холодець з креветок готується за принципом будь-якого іншого заливного, тільки виходить набагато смачніше. Спробуйте.

опис приготування:

Хочу попередити вас, що якщо ви будете використовувати заморожені креветки, то у вас не вийде ніякого бульйону. Це буде вариво з консервантів і барвників. Тому настійно рекомендую вам використовувати хороші мало морожені або свіжі креветки. На щастя, Зараз їх легко знайти в будь-якому великому супермаркеті. Прості заморожені креветки в пакетах більше підійде для салатів, де вони не найважливіший інгредієнт і поєднуються ще з іншими. Але бульйон для холодцю вариться з креветок, і тому це вже зовсім інша розмова. І інший смак. Заради експерименту можете спробувати зварити заморожені креветки з холодильників, спробуйте бульйон… чи варто взагалі говорити про якусь різниці? Він навіть за кольором вам не підійде. А креветки свіжі або мало морожені, насичені смаком і не оброблені штучними консервантами і барвниками сподобаються вам одним своїм запахом! Уявіть, яким ароматним вийде саме заливне з креветок!

приступимо.

1. Якщо ваші креветки в панцирах, чистий ги.

2. У каструлю налийте води і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипить, посоліть і поперчіть її, закиньте креветки.

3. В окремій каструльці зваріть морква. Можете варити її в мундирі.

4. Після другого закипання поварите креветки ще дві хвилини і дістаньте з каструлі.

5. Складіть креветки в чашку і поставте в прохолодне місце. наприклад, біля вікна або на балконі, якщо немає морозу.

6. штам Бульйон. потім, вже чистий, знову поверніть в каструлю, варіть на середньому вогні, додаючи желатин і розмішуючи його. Варіть так до повного розчинення желатину.

7.Моркву наріжте тонкою соломкою або форменими кружечками, для краси заливного.

8. Приготуйте форму, в якій хочете подавати заливне з креветок.

9. Складіть туди креветки, морква і гілочки свіжої зелені.

10. Залийте бульйоном і відправте в холодильник застигати.

11. Застигає заливне з креветок мінімум півтори години.

Смачного!

  • Бульйон з креветок— 1 літр
  • желатин— 2 Ст. ложки
  • креветки— 0,5 кілограма(Не беріть заморожені креветки, візьміть в хорошому рибному магазині пів кіло справжніх свіжих або мало морожених креветок.)
  • морква— 1 штука
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • свіжа зелень— За смаком
Хочу попередити вас, що якщо ви будете використовувати заморожені креветки, то у вас не вийде ніякого бульйону. Це буде вариво з консервантів і барвників. Тому настійно рекомендую вам використовувати хороші мало морожені або свіжі креветки. На щастя, Зараз їх легко знайти в будь-якому великому супермаркеті. Прості заморожені креветки в пакетах більше підійде для салатів, де вони не найважливіший інгредієнт і поєднуються ще з іншими. Але бульйон для холодцю вариться з креветок, і тому це вже зовсім інша розмова. І інший смак. Заради експерименту можете спробувати зварити заморожені креветки з холодильників, спробуйте бульйон… чи варто взагалі говорити про якусь різниці? Він навіть за кольором вам не підійде. А креветки свіжі або мало морожені, насичені смаком і не оброблені штучними консервантами і барвниками сподобаються вам одним своїм запахом! Уявіть, яким ароматним вийде саме заливне з креветок!

приступимо.

1. Якщо ваші креветки в панцирах, чистий ги.

2. У каструлю налийте води і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипить, посоліть і поперчіть її, закиньте креветки.

3. В окремій каструльці зваріть морква. Можете варити її в мундирі.

4. Після другого закипання поварите креветки ще дві хвилини і дістаньте з каструлі.

5. Складіть креветки в чашку і поставте в прохолодне місце. наприклад, біля вікна або на балконі, якщо немає морозу.

6. штам Бульйон. потім, вже чистий, знову поверніть в каструлю, варіть на середньому вогні, додаючи желатин і розмішуючи його. Варіть так до повного розчинення желатину.

7.Моркву наріжте тонкою соломкою або форменими кружечками, для краси заливного.

8. Приготуйте форму, в якій хочете подавати заливне з креветок.

9. Складіть туди креветки, морква і гілочки свіжої зелені.

10. Залийте бульйоном і відправте в холодильник застигати.

11. Застигає заливне з креветок мінімум півтори години.

Смачного!
Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Фрікасе з креветок в мультиварці

Фрікасе з креветок в мультиварці

Фрікасе можна приготувати не тільки з м'яса, але і з креветок. Готується дуже швидко, любителям креветок дуже сподобається, повірте. опис приготування: Спочатку фрикасе готували лише з м'яса, а потім таку назву стали давати більшості страв під білим соусом. Пропоную вашій увазі рецепт приготув...

читати далі
Фрікасе з креветок

Фрікасе з креветок

Незвичайне блюдо — фрикасе з креветок в домашніх умовах. Смак креветок доповнюється соусом, а зелень і овочі надають страві особливу пікантність. опис приготування: 1. Візьміть заморожені креветки і відваріть їх. 2. Також відваріть стручкову квасолю до напівготовності. 3. Тим часом обсмажте на...

читати далі
Гірчичний соус для креветок

Гірчичний соус для креветок

В якості закуски у вас відварні креветки, і ви не знаєте, з чим подати їх до столу? Тоді цей рецепт буде вам дуже до речі. Швидкий, насичений і смачненький соус відмінно доповнить морепродукти. опис приготування: Такий соус можна зробити всього за якихось 7-10 хвилин в домашніх умовах. Крім за...

читати далі
Кляр з пивом для креветок

Кляр з пивом для креветок

Креветки - улюблена закуска багатьох людей. Їх подають на фуршет, на святковий стіл або просто до пива. Спробуйте рецепт, як приготувати кляр з пивом для креветок. Його можна використовувати для риби. опис приготування: Кляр варто готувати густий, приблизно консистенції густої сметани. В таком...

читати далі
Крем-суп з маленьких креветок

Крем-суп з маленьких креветок

Сьогодні у вас буде можливість дізнатися, як приготувати крем-суп з креветок. Я впевнена на всі 100%, що ви таке перше блюдо ще не готували і навряд чи де пробували. рекомендую! опис приготування: У цьому рецепті креветки готуються з панцирами, але (по бажанню) панцири можна не використовувати...

читати далі