Хе з судака
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати хе з судака, то я з задоволенням розповім вам. Це відмінна закуска, яка підійде для будь-якого випадку і буде чудово виглядати на святковому столі.
Рецепт приготування хе з судака дуже простий і ви з легкістю зможете його зробити, а якщо ви ніколи не пробували це чудове блюдо, то скажу вам, що це дуже смачно і ситно, і вам обов'язково треба приготувати його хоча б раз, впевнена, ви залишитеся задоволені. Наприклад, на нашому святковому столі він завжди розходиться в першу чергу. А, завдяки своєму трохи кислуватий смак, це блюдо є чудовою закускою під міцні напої, і зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити хе з судака.
- Судак - 1 штука (близько 4 кг)
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Морква - 0, 5 кілограма
- Часник - 1 зубчик
- Олія соняшникова - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець червоний - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 4% - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
Для початку нам необхідно розібратися з рибою: витратить й, відрізаємо плавники, знімаємо шкіру. Гарненько промиваємо під холодною водою.
Тепер акуратно відокремлюємо філе.
Нарізаємо філе на невеликі шматочки шириною близько 2 сантиметрів.
Цибулю нарізаємо півкільцями, а морква трьом на крупній тертці. Перекладаємо в глибоку миску і додаємо рибу. Добре перемішуємо, солимо, посипаємо чорним меленим перцем і заливаємо 4% оцтом, залишаємо маринуватися на ніч. Вранці зливаємо зайву рідину і ще раз перемішуємо.
Тепер часник видавлюємо через землянку або нарізаємо і додаємо до решти інгредієнтів.
У сковороді розігріваємо олію і всипаємо на нього червоний перець. Коли масло почне шипіти, вимикаємо вогонь і вливаємо олію в салат. Ретельно перемішуємо.