Рецепт Хе з ляща фото

Хе з ляща
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Лящ
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Хе з ляща - блюдо корейсько-японської кухні. По суті це - маринована риба з додаванням свіжих або обсмажених овочів. Ми будемо робити хе з ляща з ріпчастою цибулею. Замарінуем ляща з цибулею на 5 годин.

Опис приготування:

Як приготувати хе з ляща?

1. Очищення лінз, попатраєте і промийте. Не забудьте зрізати плавники. Луску зручно зчищати теркою. Після того, як гарненько промиєте ляща, просушіть його паперовим рушником.

2. Виріжте філе ляща і наріжте його шматочками або смужками по 6-10 мм.

3. Цибулину очистіть, наріжте кільцями або півкільцями.

4. У широку миску викладіть шматочки філе, перекладення шарами нарізаної цибулі. Почніть з лука і потім рухайтеся зломи вгору, чергуючи їх.

5. Залийте рибу з цибулею оцтом, прикрийте і залиште в прохолодному місці на 3 годину.

6. Через 3 години шматочки ляща промийте і викладіть в глибоку посуд. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист. Додайте також лимонний сік і масло. Маринують ляща в прохолодному місці ще протягом двох годин.

Хе з ляща готове!

Подавайте в якості закуски.

Смачного!

  • Лящ - 1 штука(500 г)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Оцет 6-проц. - 3-4 Ст. Ложок
  • Перець духмяний - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (оливкова або соняшникова)
Як приготувати хе з ляща?

1. Очищення лінз, попатраєте і промийте. Не забудьте зрізати плавники. Луску зручно зчищати теркою. Після того, як гарненько промиєте ляща, просушіть його паперовим рушником.

2. Виріжте філе ляща і наріжте його шматочками або смужками по 6-10 мм.

3. Цибулину очистіть, наріжте кільцями або півкільцями.

4. У широку миску викладіть шматочки філе, перекладення шарами нарізаної цибулі. Почніть з лука і потім рухайтеся зломи вгору, чергуючи їх.

5. Залийте рибу з цибулею оцтом, прикрийте і залиште в прохолодному місці на 3 годину.

6. Через 3 години шматочки ляща промийте і викладіть в глибоку посуд. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист. Додайте також лимонний сік і масло. Маринують ляща в прохолодному місці ще протягом двох годин.

Хе з ляща готове!

Подавайте в якості закуски.

Смачного!

Схожі рецепти