Хачапурі з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Один з улюблених рецептів хачапурі - ситні і смачні хачапурі з бринзою на всі випадки життя. Цей простий рецепт допоможе Вам самому будинку їх приготувати.
Xacapuri - це не просто випічка, це повноцінне блюдо, яке можна подавати і на обід, і на вечерю. У Грузії хачапурі - це невід'ємна частина святкового столу. Тому і рецептів існує дуже багато. Для приготування хачапурі з бринзою найголовніше не помилитися з сиром. Він не повинен бути вологим, але і не сухим. Бринза - ідеальний варіант тому, що вона в міру солона, та й більш відповідає класичним рецептом хачапурі.
- Дріжджі - 25 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Борошно - За смаком
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Бринза - 200 грам
- Сир - 100 грам (по бажанню)

Для початку замісити тісто негусто.

Поки тісто настоюється (воно адже на дріжджах), приготуйте начинку - розімніть вилкою бринзу.

Додайте яйце і перемішайте.

З тіста формуємо коржі і викладаємо начинку.

Тепер коржі заліпите.

Розкачайте коржі акуратно.

А тепер викладаємо на змащене деко, відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180 З. Готові хачапурі з бринзою змащуємо маслом і подаємо. Смачного)