Гриби з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу представити вам універсальний рецепт. Він розповість, як приготувати гриби з вершками. Це відмінний соус для пасти, м'яса, риби або курки, а також для овочів і будь-яких круп. Готуємо?
Я подаю цей грибний соус з грінками. Для цього я нарізаю багет шматочками, скроплюю їх рослинною олією і злегка підсушують в духовці.
Грінки можна вмочати в соус, тобто вживати його як закуску.
Ну і, звичайно, ці в печериці в вершках ідеальні для пасти.
- Вершки 20% жирності - 240 мілілітрів
- Пармезан тертий - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Печериці - 400 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Гриби вимийте, натріть сир.
Поріжте гриби пластинках.
Розтопити масло в сковороді і викладіть туди гриби.
Смажте гриби до легкої золотистої. Потім додайте сіль і перець, влийте вершки.
Гасіть соус, поки він не набуде необхідної вам густоту. Я залишаю його досить рідким. За хвилинку до готовності відправте в соус листочки розмарину, сир і все перемішайте.