Рецепт Гриби з вершками фото

Гриби з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершки, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Соуси, До м'яса, До риби, Грибний соус

Хочу представити вам універсальний рецепт. Він розповість, як приготувати гриби з вершками. Це відмінний соус для пасти, м'яса, риби або курки, а також для овочів і будь-яких круп. Готуємо?

Я подаю цей грибний соус з грінками. Для цього я нарізаю багет шматочками, скроплюю їх рослинною олією і злегка підсушують в духовці.

Грінки можна вмочати в соус, тобто вживати його як закуску.

Ну і, звичайно, ці в печериці в вершках ідеальні для пасти.

  • Вершки 20% жирності - 240 мілілітрів
  • Пармезан тертий - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Печериці - 400 грам
  • Сіль, перець - За смаком
гриби з вершками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Гриби вимийте, натріть сир.
гриби з вершками - фото крок 2
Поріжте гриби пластинках.
гриби з вершками - фото крок 3
Розтопити масло в сковороді і викладіть туди гриби.
гриби з вершками - фото крок 4
Смажте гриби до легкої золотистої. Потім додайте сіль і перець, влийте вершки.
гриби з вершками - фото крок 5
Гасіть соус, поки він не набуде необхідної вам густоту. Я залишаю його досить рідким. За хвилинку до готовності відправте в соус листочки розмарину, сир і все перемішайте.

Схожі рецепти