Рецепт Гриби з вершками фото

Гриби з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби , Грибний соус
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Хочу представити вам універсальний рецепт. Він розповість, як приготувати гриби з вершками. Це відмінний соус для пасти, м'яса, риби або курки, а також для овочів і будь-яких круп. Готуємо?

Опис приготування:

Я подаю цей грибний соус з грінками. Для цього я нарізаю багет шматочками, скроплюю їх рослинною олією і злегка підсушують в духовці.

Грінки можна вмочати в соус, тобто вживати його як закуску.

Ну і, звичайно, ці в печериці в вершках ідеальні для пасти.

  • Вершки 20% жирності - 240 мілілітрів
  • Пармезан тертий - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Печериці - 400 грам
  • Сіль, перець - За смаком
гриби з вершками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Гриби вимийте, натріть сир.
гриби з вершками - фото крок 2
Поріжте гриби пластинках.
гриби з вершками - фото крок 3
Розтопити масло в сковороді і викладіть туди гриби.
гриби з вершками - фото крок 4
Смажте гриби до легкої золотистої. Потім додайте сіль і перець, влийте вершки.
гриби з вершками - фото крок 5
Гасіть соус, поки він не набуде необхідної вам густоту. Я залишаю його досить рідким. За хвилинку до готовності відправте в соус листочки розмарину, сир і все перемішайте.

Схожі рецепти