Рецепт Гороховий суп на багатті фото

Гороховий суп на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Морква , Горох
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На природу
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли йдеш в тривалий похід з наметом, необхідно ретельно продумувати свій раціон харчування. Хочу розповісти, як приготувати гороховий суп на багатті. Гарячий, ароматний і дуже поживний.

Опис приготування:

Гороховий суп - це, можна сказати, вже класика. Ніколи раніше не думав, що на природі можна готувати перші страви, поки не сходив з друзями похід. Готування цього супу не завдасть вам клопоту в приємне проведення часу. Дуже раджу!


  • Вода - 4 L
  • Горох - 500 грам
  • Консервований - 2 штуки (банки)
  • Ковбаса копчена - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
1
Розведіть вогнище, поставте на нього казанок з водою. Через 10 хвилин засипте горох.
2
Овочі промийте, очистіть і наріжте.
3
Зніміть піну, що утворилася. Через 30 хвилин додайте порізані шматочками картоплю і моркву.
4
Ще через 15 хвилин кладемо тушонку, відразу за нею кладемо цибулю і порізану ковбасу. Солимо і перчимо до смаку.
5
Продовжуємо варити суп, поки не приготується горох. У самому кінці потрібно додати зубчики часнику.
6
Дайте готовому супу настоятися під кришкою 20 хвилин.
7
Смачного!

Схожі рецепти