Гороховий суп на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Коли йдеш в тривалий похід з наметом, необхідно ретельно продумувати свій раціон харчування. Хочу розповісти, як приготувати гороховий суп на багатті. Гарячий, ароматний і дуже поживний.
Гороховий суп - це, можна сказати, вже класика. Ніколи раніше не думав, що на природі можна готувати перші страви, поки не сходив з друзями похід. Готування цього супу не завдасть вам клопоту в приємне проведення часу. Дуже раджу!
- Вода - 4 L
- Горох - 500 грам
- Консервований - 2 штуки (банки)
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1
Розведіть вогнище, поставте на нього казанок з водою. Через 10 хвилин засипте горох.
2
Овочі промийте, очистіть і наріжте.
3
Зніміть піну, що утворилася. Через 30 хвилин додайте порізані шматочками картоплю і моркву.
4
Ще через 15 хвилин кладемо тушонку, відразу за нею кладемо цибулю і порізану ковбасу. Солимо і перчимо до смаку.
5
Продовжуємо варити суп, поки не приготується горох. У самому кінці потрібно додати зубчики часнику.
6
Дайте готовому супу настоятися під кришкою 20 хвилин.
7
Смачного!