Рецепт Гливи з макаронами фото

Гливи з макаронами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Макарони , Гриби
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я вирішила порадувати своїх дітей святковим блюдом. У цьому рецепті я опишу, як приготувати гливи з макаронами. Вийшло яскраво, ароматний і неймовірно смачно! Люблю я це блюдо!

Опис приготування:

Гливи не вимагають сильної теплової обробки. Тому готуються вони швидко і просто. Великі гриби вимагають різання, а ось якщо вам попалися гливи дрібні, то різати їх необов'язково. В цілому цей рецепт легкий і доступний для кожного охочого.

  • Гливи - 150 грам
  • Помідори черрі - 12 штук
  • Фарфалле - 250 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів(15-20%)
  • Часник - 2 зубчики
гливи з макаронами - фото крок 1
Гливи промиваємо під водою і нарізаємо середнього розміру шматочками. Кидаємо гриби на розпечену сковороду, попередньо змащену маслом. Переважно готувати цю страву на оливковій олії, так смак яскравіше. Обсмажуємо гливи 10 хвилин на не дуже сильному вогні.
гливи з макаронами - фото крок 2
У каструльку з киплячою водою кидаємо макарони-метелики. Тут підійде будь-який сорт макаронів, просто фарфалле в даному випадку дуже ефектно виглядають, та й діти їх люблять. Варимо до готовності.
гливи з макаронами - фото крок 3
Гриби заливаємо вершками, додаємо тертий сир і часник. Можна додати трохи мускатного горіха для вишуканості. Також підійдуть будь-які спеції (базилік, майоран і т.Д.).
гливи з макаронами - фото крок 4
У грибну масу додаємо макарони і розрізані на половинки помідори черрі. Солимо до смаку. Така краса вийшла! Смачного!

Схожі рецепти