Рецепт Гасконское масло фото

Гасконское масло
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Таке гасконское масло, напевно, більше припаде до смаку чоловічій половині. Воно - ситне, калорійне і ароматне. Спробуйте, вам точно сподобається.

Гасконское масло готується з смальцю, часнику і спецій. Часник треба ошпарити, потім перетерти з іншими інгредієнтами. Таке масло добре на сухариках, хліба або чіпсів. Зберігайте його не більше двох тижнів в холодильнику. Удачі в приготуванні!

  • Часник - 13-15 зубчиків
  • Свинячий або яловичий жир - 150 кілограм
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
гасконское масло - фото крок 1
1. Приготуємо продукти.
гасконское масло - фото крок 2
2. Часник очистити, вимити.
гасконское масло - фото крок 3
3. Кладемо часник в солону воду. Доводимо до кипіння.
гасконское масло - фото крок 4
4. Варимо на середньому вогні 1 хвилину.
гасконское масло - фото крок 5
5. Відціджуємо часник від рідини, даємо трохи охолонути.
гасконское масло - фото крок 6
6. Беремо плоску тарілочку, вилочкою тиснемо часник. Це легко робиться, часник досить м'який після варіння.
гасконское масло - фото крок 7
7. У глибоку тару кладемо смалець, часник роздавлений, сіль, перець чорний мелений. Змішуємо.
гасконское масло - фото крок 8
8. Гасконское масло готове. Зберігати в холодильнику в щільно закритій тарі.

Схожі рецепти