Рецепт Фарширований амур фото

Фарширований амур
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Гречка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві, Фаршировані

Білий амур - річкова риба із сімейства коропових. Її вага може досягати до 40 кг, але мій чоловік привіз улов поменше, звичайно. Досить м'ясисте філе дозволяє тушку використовувати в цілому вигляді з начинкою.

Я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати фаршированого амура. Для начинки я вибрала гречку з грибами. Вийшло дуже ситно: гаряче блюдо і гарнір в одній тарілці. Спробуйте також рис з овочами. Додайте вершковий соус, щоб повністю розкрити смак риби.

  • Амур - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Печериці - 250 грам
  • Гречка - 1 Склянка
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Помідор - 1 штука
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
фарширований амур - фото крок 1
Rиbu чистий. Видаліть з неї нутрощі і кістки, голову. Амура промийте. Гречку відварити до готовності.
фарширований амур - фото крок 2
На розігрітій олії обсмажте нарізану цибулю до м'якості. Додайте до нього шампіньйони. Потім готуйте ще пару хвилин. Додайте готову кашу. Перемішайте і додайте сметану, сіль і перець.
фарширований амур - фото крок 3
Рибу натріть сіллю і перцем, нафаршіруйте начинкою зі сковороди. Покладіть амура в рукав для запікання на деко. Збризніть рибу соком лимона, а зверху покладіть шматочки помідора.
фарширований амур - фото крок 4
Черевце амура зашейте посередині, а рукав закріпіть. Надішліть блюдо в духовку.
фарширований амур - фото крок 5
Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах протягом 45-60 хвилин до готовності. Смачного!

Схожі рецепти