Фаршировані перепела в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Не бійтеся купувати птицю в цілісному вигляді. Перші рази ви будете, звичайно, мучитися, щоб її правильно фарширувати, випатрати і правильно запекти, але потім все буде виходити відразу.
Обов'язково прочитайте про те, як приготувати фаршировані перепела в духовці, якщо ви їх придбали. Блюдо ефектно буде виглядати на святковому столі, адже запечена птиця - це завжди свято! Беріть таку кількість птахів, яке у вас буде кількість людей, адже тушки досить маленькі.
- Перепелиці - 2 штуки
- Яблуко - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 10 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Перепелів помийте і обпалити газовим пальником.
Часник почистіть і пропустіть через чеснокодавку (через прес).
До часнику додайте олію, сіль і перець. Все перемішайте.
Натріть тушки перепелів маринадом всередині і зовні. Залиште їх на півгодини для просочення.
Яблуко помийте, видаліть у нього серцевину, розділіть фрукт на 4 частини. За 2 шматочка засуньте в кожного перепела.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Птахів загорніть у фольгу і покладіть на деко.
Запікайте блюдо в духовці протягом години, а потім дістаньте його, відкрийте фольгу і полийте тушки соком.
Запікайте птицю ще хвилин 30. Хв 10 до кінця готування фольгу можна розкрити, так ви отримаєте рум'яної скоринки у готової птиці. Подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!