Рецепт Фаршировані перепела в духовці фото

Фаршировані перепела в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Яблука, Перепелиця
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані, Страви цілком

Не бійтеся купувати птицю в цілісному вигляді. Перші рази ви будете, звичайно, мучитися, щоб її правильно фарширувати, випатрати і правильно запекти, але потім все буде виходити відразу.

Обов'язково прочитайте про те, як приготувати фаршировані перепела в духовці, якщо ви їх придбали. Блюдо ефектно буде виглядати на святковому столі, адже запечена птиця - це завжди свято! Беріть таку кількість птахів, яке у вас буде кількість людей, адже тушки досить маленькі.

  • Перепелиці - 2 штуки
  • Яблуко - 0, 5 штуки
  • Рослинна олія - 10 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
фаршировані перепела в духовці - фото крок 1
Перепелів помийте і обпалити газовим пальником.
фаршировані перепела в духовці - фото крок 2
Часник почистіть і пропустіть через чеснокодавку (через прес).
фаршировані перепела в духовці - фото крок 3
До часнику додайте олію, сіль і перець. Все перемішайте.
фаршировані перепела в духовці - фото крок 4
Натріть тушки перепелів маринадом всередині і зовні. Залиште їх на півгодини для просочення.
фаршировані перепела в духовці - фото крок 5
Яблуко помийте, видаліть у нього серцевину, розділіть фрукт на 4 частини. За 2 шматочка засуньте в кожного перепела.
фаршировані перепела в духовці - фото крок 6
Розігрійте духовку до 200 градусів. Птахів загорніть у фольгу і покладіть на деко.
фаршировані перепела в духовці - фото крок 7
Запікайте блюдо в духовці протягом години, а потім дістаньте його, відкрийте фольгу і полийте тушки соком.
фаршировані перепела в духовці - фото крок 8
Запікайте птицю ще хвилин 30. Хв 10 до кінця готування фольгу можна розкрити, так ви отримаєте рум'яної скоринки у готової птиці. Подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти