Фаршировані булочки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані булочки в духовці - це відмінний варіант сніданку або перекусу, а з чашкою кави, чаю або з молоком - просто неймовірно смачний гарячий бутерброд.
Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати неймовірно смачні фаршировані булочки в духовці. Для приготування таких булочок знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і часу. Існує велика кількість рецептів приготування фаршированих булочок, начинку для них можна підібрати на свій смак. Відмінним варіантом буде начинка з курки, грибів і цибулі, адже ці інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Завдяки курці булочки виходять досить ситними, а гриби надають закусці соковитість. Хрусткі булочки з ніжною, соковитою начинкою нікого не залишать байдужими.
- Наречена - 2 штуки
- Курка - 500 грам
- Сир - 150 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 0.5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Для приготування фаршированих булочок в духовці підготуйте всі необхідні інгредієнти.
На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажте нарізану курку з цибулею до золотистого кольору.
Гриби добре промийте під проточною водою, обсушити паперовим рушником, наріжте невеликими шматочками, додайте їх до курки, добре перемішайте і смажте до готовності.
Зріжте верхівку булочки, ложкою акуратно дістаньте хлібну м'якоть. Середину булки змастіть майонезом.
В середину булочки викладіть підготовлену начинку.
Натріть на дрібній тертці твердий сир і посипте його зверху начинки. Візьміть жароміцних форму, викладіть в неї булочку і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.
Фарширована булочка в духовці готова. Смачного!